Νέα επιτυχία για τον Παγώνη στο Umag

 
Ράφα Παγώνης
Ράφα Παγώνης
tn team Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:01

Επιτυχιών συνέχεια για τον Ράφα Παγώνη, που κέρδισε τα τρόπαια σε μονά και διπλά στο διεθνές τουρνουά στα 10άρια Champions Bowl που φιλοξενήθηκε στο Umag της Κροατίας.

Στην κατηγορία των 10 ετών, για αθλητές γεννημένους το 2011, ο Παγώνης κυριάρχησε και στα δυο ταμπλό, πετυχαίνοντας συνολικά 9 νίκες, 6 στα μονά και 3 στα διπλά, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

Στο μονό κέρδισε τους Mohan Vedant (5-1, 5-4), Kai Grimson (5-0, 5-1) και Andrija Bojovic (5-2, 5-0), για να προκριθεί στους αγώνες νοκ άουτ.

Στα προημιτελικά απέκλεισε τον Βρετανό Keiju Yuto χωρίς να χάσει game (5-0, 5-0), στα ημιτελικά κέρδισε τον Αυστριακό Hector Freitas με 5-4, 5-0 και στον τελικό επιβλήθηκε ξανά του συμπαίκτη του στα διπλά, Mohan Vedant από την Ισπανία, με 5-2, 5-3.

Στο διπλό συνεργάστηκε με τον Vedant, κερδίζοντας 3 αγώνες για να φτάσει ως τον τίτλο. Πρώτα κέρδισαν τους Morris Knaus (Ελβετία) και Miha Gutman (Κροατία) με 5-0, 5-0, στη συνέχεια απέκλεισαν τους Βρετανούς Yuto και Adam Alexander Zikara με 5-2, 5-2, ενώ στον τελικό κέρδισαν τον Γερμανό Lazar Jankovic και τον Σέρβο Andrija Bojovic με 5-1, 5-2.

Θυμίζουμε πως μέσα στον τελευταίο μήνα ο Παγώνης είχε κερδίσει back-to-back τίτλους για το U10 TEN-PRO International, στις περίφημες ακαδημίες του Boris Becker και του Patrick Mouratoglou.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots