Στους τελικούς της Μυτιλήνης Λαζαρίδου, Χριστοφορίδου και Λοϊζάς

 
Στους τελικούς της Μυτιλήνης Λαζαρίδου, Χριστοφορίδου και Λοϊζάς
tn team Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:24

Η Ελένη Λαζαρίδου, η Μαριάνθη Χριστοφορίδου και ο Ανδρέας Λοϊζάς προκρίθηκαν στους αυριανούς τελικούς των μονών στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενείται στη Μυτιλήνη, ενώ τη 2η θέση στο διπλό κατέλαβαν η Χριστοφορίδου και η Γεωργιάνα Στράτη.

H Ελένη Λαζαρίδου, Νο.1 στο ταμπλό του Mytilene Junior Cup, κέρδισε σε έναν πολύ καλό ημιτελικό την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με 6-0, 2-6, 6-2 και έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στο Juniors Circuit της ITF.

Θυμίζουμε πως είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια πριν 2 εβδομάδες στο τουρνουά της Βηρυτού και αύριο θα διεκδικήσει τον 2ο διαδοχικό τίτλο της, ενάντια στη Μαριάνθη Χριστοφορίδου, που έκανε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι και επιβλήθηκε της Ουκρανής Alina Laptieva, No.4 στο ταμπλό, με το εμφατικό 6-0, 6-2.

Για πρώτη φορά αγωνίζεται σε τουρνουά της ITF η 16χρονη Χριστοφορίδου και κατάφερε να προκριθεί σε δυο τελικούς. Στο μονό θα διεκδικήσει αύριο τον τίτλο, ενώ στο διπλό έπαιξε μαζί με τη Γεωργιάνα Στράτη και κατέλαβαν τη 2η θέση, καθώς ηττήθηκαν σήμερα από τις Ολλανδέζες Benthe De Bresser και Quinty Van Dongen, με 6-4, 1-6, 7-10.

Ελληνικό ενδιαφέρον θα έχει και ο τελικός του μονού αγοριών, αφού ο Ανδρέας Λοϊζάς κέρδισε τον Αμερικανό Piotr Andrzejewski με 7-6 (3), 6-1 και θα διεκδικήσει στα 15 του χρόνια τον πρώτο τίτλο του σε ITF τουρνουά, αντιμετωπίζοντας στον τελικό τον Ιταλό Federico Cina, No.3 στο ταμπλό. Ο Ιταλός κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τον κορυφαίο του ταμπλό, Petr Brunclik, με 3-6, 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots