Στα ημιτελικά της Ρόδου Μαστροδήμα και Παπαδοπούλου

 
Στα ημιτελικά της Ρόδου Μαστροδήμα και Παπαδοπούλου
tn team Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:47

Ολοκληρώθηκε σήμερα η φάση των προημιτελικών στο διεθνές τουρνουά της ITF στη Ρόδο, με τις Δέσποινα Μαστροδήμα και Βικτώρια Παπαδοπούλου να παίρνουν τα εισιτήρια για τη τελική 4άδα.

Συνεχίζεται για 4η μέρα η διοργάνωση World Tennis Tour J4 στη Ρόδο, με αρκετές συμμέτοχες και σήμερα στο πρόγραμμα. Στα κορίτσια την είσοδο τους στα ημιτελικά πανηγύρισαν οι, Βικτώρια Παπαδοπούλου και η Δέσποινα Μαστροδήμα.

Η Παπαδοπούλου επικράτησε με 6-2, 6-3, της πολύ καλής καθόλη την εβδομάδας Αθηνάς Πήττα (Νο.4 στο ταμπλό). Το εισιτήριο του τελικού θα το διεκδικήσει απέναντι στην Πολωνή Νο.1 του ταμπλό Xenia Lipiec.

Στον άλλο επίσης δυνατό προημιτελικά, η Δέσποινα Μαστροδήμα κατάφερε να κερδίσει την δυνατή Ιφιγένεια Καυκά, με το κλειστό 7-6 (4), 6-2 και να προκριθεί στην 4άδα.

Η Μαστροδήμα στα ημιτελικά θα κοντραριστεί με την Ρωσίδα Valeriia Simakova, η οποία πήρε δύσκολα τη πρόκριση της απέναντι στην σκληρή Νικολέτα Παρετζόγλου, με τελικό σκορ, 6-3, 2-6, 6-3.

Στα διπλά των κοριτσιών, η Μαριάνθη Χριστοφορίδου και η Αθηνά Πήττα, συνεργάστηκαν φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Εκεί βρέθηκαν απέναντι στις Ολλανδές Benthe De Bresser και Quinty van Dongen, από τις οποίες γνώρισαν την ήττα με 6-3, 6-3, ολοκληρώνοντας μια εξαιρετική εβδομάδα στο τουρνουά της Ρόδου.

Στα αγόρια ο Βλαντιμίρ Χόλμπαν ήταν ο μοναδικός Έλληνας που έδωσε το παρόν στην 8άδα, έχοντας δύσκολο έργο κόντρα στον Κύπριο Νο.1 του ταμπλό Στυλιανό Χριστοδούλου. Ο νεαρός αθλητής μας ηττήθηκε με 6-1, 6-1, κλείνοντας έτσι την πολύ καλή εβδομάδα του στη Ρόδο.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και ο πρόγραμμα της Παρασκευής (01/10)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots