Μέχρι τα ημιτελικά στο J2 της Κωνσταντινούπολης η Παύλου

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 16:20

Η Δήμητρα Παύλου είχε μια καλή εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό της Grade 2 διοργάνωσης της ITF, Soul Cup III.

Η Παύλου έπαιξε μαζί με την Divna Ratkovic από το Μαυροβούνιο στο διπλό του διεθνούς hardcourt τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκαν με bye, κέρδισαν τις Karina Jumazhanova και Aleksandra Simeva, με 3-6, 6-2, 10-6.

Στα προημιτελικά έφτασαν σε νέα ανατροπή, κερδίζοντας την Τσέχα Linda Klimovicova και τη Ρωσίδα Maria Sholokhova, με 2-6, 6-2, 11-9. Στα ημιτελικά, έδωσαν μια ακόμα μεγάλη μάχη με τις Γιαπωνέζες Ena Koike και Sara Saito και διεκδίκησαν ως το τέλος την πρόκριση στον τελικό, αλλά ηττήθηκαν με 1-6, 6-2, 7-10.

Στο μονό, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια πήρε επίσης bye για τον 2ο γύρο, όπου όμως ηττήθηκε από τη Ρωσίδα Diana Khaydarshina με 1-6, 6-7 (1).

Στην Κωνσταντινούπολη αγωνίστηκε και ο Θοδωρής Μητσάκος, που στο μονό ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Βρετανό Patrick Brady με 0-6, 1-6, ενώ στο διπλό έπαιξε με τον Βρετανό Matthew Rankin, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους Τούρκους Fatih Sari και Umut Kaan Yenilmez με 6-3, 7-6 (5). Στα προημιτελικά ηττήθηκαν από τον Τσέχo Jakub Nicod και τον Τούρκο Togan Tokac, με 3-6, 2-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots