Στο τουρνουά της Rafa Nadal Academy o Μιχαλακόπουλος

 
Στο τουρνουά της Rafa Nadal Academy o Μιχαλακόπουλος
tn team Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 - 10:01

Μια πολύ σπουδαία εμπειρία θα έχει την ευκαιρία να ζήσει ο Άλκης Μιχαλακόπουλος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε από την Tennis Europe στο τουρνουά με τους κορυφαίους παίκτες στην κατηγορία 12 ετών, για το τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στη Rafa Nadal Academy.

Ο 12χρονος Έλληνας τενίστας, που προπονείται στην ακαδημία του Φοίβου Μιχαλόπουλου, ήταν ένας από τους κορυφαίους στην κατηγορία του στην Tennis Europe για φέτος, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων στα τουρνουά των Τιράνων, της Πτολεμαΐδας και της Πάτρας.

Ήταν ένας από τους 6 παίκτες και παίκτριες που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη για το κλειστό τουρνουά που θα λάβει χώρα στην περίφημη ακαδημία του Rafa Nadal στη Μαγιόρκα, όπως και ο Δανός Andreas Hansen, καθώς και η Ρωσίδα Ustinia Avtaeva, η Ιταλίδα Angelica Sara, η Βόσνια Tea Kovacevic και η Λιθουανή Emilija Lebedevaite.

Με αυτές τις προσθήκες, το "12 & Under Festival", όπως ονομάζεται το τουρνουά, έκλεισε τα ταμπλό του, τα οποία είναι 32άρια σε αγόρια και κορίτσια. Το τουρνουά θα γίνει από τις 15 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots