Καλή παρουσία για τον Μιχαλακόπουλο στη Μαγιόρκα

 
Καλή παρουσία για τον Μιχαλακόπουλο στη Μαγιόρκα
tennisnews team Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - 13:32

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος είχε μια πολύ καλή παρουσία στο δυνατό τουρνουά που φιλοξενήθηκε στην ακαδημία του Rafael Nadal στη Μαγιόρκα, παίρνοντας τη 2η θέση στον όμιλό του και κερδίζοντας τα 2 από τα 3 πολύ δυνατά παιχνίδια που έδωσε.

Ο Μιχαλακόπουλος είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα τουρνουά με τους κορυφαίους στην κατηγορία των 12 ετών στην Ευρώπη, το Tennis Europe 12 & Under Festival, ένα κλειστό τουρνουά για το οποίο πήρε wild card εξαιτίας των πολλών φετινών του επιτυχιών στα τουρνουά της Tennis Europe.

Αποκόμισε πολλές εμπειρίες και έφερε πολύ καλά αποτελέσματα στο τουρνουά της Rafa Nadal Academy, καθώς πέτυχε δυο νίκες, εις βάρος του Ισπανού Aleix Galindo με 7-6 (3), 6-3 και του Βρετανού Pavana Nrshinga με 6-3, 6-2, για να πάρει τη 2η θέση του ομίλου.

Την 1η θέση και την πρόκριση στα προημιτελικά πήρε ο Ρώσος Savva Rybkin, που κέρδισε σε ένα πολύ κλειστό ματς τον Άλκη με 7-6 (6) 6-2. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Rybkin έχασε μόνο 6 games στους πρώτους δυο αγώνες του στα νοκ άουτ και βρίσκεται ήδη στον τελικό.

Στα διπλά, ο Έλληνας αθλητής της ακαδημίας του Φοίβου Μιχαλόπουλου, συνεργάστηκε με τον Βούλγαρο Aleksandar Tolev, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους Moritz Glauser και Lorenz Stadler με 4-2, 4-1, για να προκριθούν στα προημιτελικά. Εκεί δεν κατέβηκαν εξαιτίας ενός προβλήματος κι έτσι πέρασαν με walkover στα ημιτελικά οι Ισπανοί Nicolau Canas και Adria Velazquez Farre.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots