Junior Masters: Οι πρώτοι πρωταθλητές και όλα τα αποτελέσματα (pics)

 
Απονομή στην κατηγορία αγόρια 14
Απονομή στην κατηγορία αγόρια 14
tn team Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 17:58

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι περισσότερες κατηγορίες του Junior Masters, με τους Άλκη Μιχαλακόπουλο (αγόρια 12), Βασιλική Μιχαλοπούλου (κορίτσια 12), Στέφανο Πουρναρόπουλο (αγόρια 14), Μυρτώ Πρωιμάκη (κορίτσια 14) και Χρήστο Γκλαβά (αγόρια 16) να κατακτούν τους τίτλους. Τρεις ακόμα τελικοί θα συνεχιστούν αύριο. Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, φωτογραφίες και το αυριανό πρόγραμμα.

Ο Άλκης Μιχαλακόπουλος αναδείχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία των 12 ετών αγοριών, κερδίζοντας σε έναν πολύ ωραίο τελικό τον Αλέξανδρο Νούλα με 7-6 (2), 4-6, 6-1. Και οι δυο παίκτες αγωνίζονται στον Ο.Α. Φοίβος Λάρισας. Την 3η θέση πήρε ο Θανάσης Ζαβουργιανός, ο οποίος κέρδισε τον Μαρίνο Καρνιάτη με 6-2, 6-1.

Στα κορίτσια 12 ετών, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Βασιλική Μιχαλοπούλου του Ο.Α. Καλαμάτας, η οποία κέρδισε τη Ραφαέλα Καναβαράκη (Α.Ο.Α. & Α. Πεύκης) έπειτα από δυο πολύ κλειστά σετ, με 7-5, 7-5. Την 3η θέση πήρε η Ευθυμία Πετσούλα, που κέρδισε τη Φωτεινή Νεφέλη Φασουλά με 6-0, 7-5.

Στα 14άρια των αγοριών, νικητής ήταν ο Στέφανος Πουρναρόπουλος (Ο.Α. Θεσσαλονίκης), ο οποίος επικράτησε στον σημερινό τελικό του Κωνσταντίνου Καρπουζά (Ο.Α. Μαγνησίας) με 6-3, 6-2 και ολοκλήρωσε το τουρνουά αήττητος, με 4 νίκες. Την 3η θέση κατέλαβε ο Ανδρέας Μεσσής, που κέρδισε τον Νίκο Φώτη Μακρή με 6-3, 6-4.

Στα 14άρια των κοριτσιών, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Μυρτώ Πρωιμάκη (Ο.Α. Σούδας), η οποία επιβλήθηκε στον τελικό της Μελίνας Ζουμπουλάκη (Α.Σ. Η Πάρνηθα) με 6-3, 6-2. Την 3η θέση πήρε η Δέσποινα Κοσκινά, η οποία κέρδισε τη Φωτεινή Καφέ με 7-5, 6-3.

Στα 16άρια των αγοριών, ο Χρήστος Γκλαβάς (Α.Ο.Α. & Α. Πεύκης) κέρδισε μετά από ένα δυνατό ματς τον Ανδρέα Λοϊζά (Ο.Α. Αθηνών) με 6-2, 7-6 (4) και κατέκτησε τον τίτλο. Την 3η θέση πήρε ο Νίκος Μπακιρτζής, που κέρδισε τον Σταύρο Μαστρογαμβράκη με 7-5, 6-1.

Δεν ολοκληρώθηκαν εξαιτίας της βροχής οι τρεις τελευταίοι τελικοί, για τις κατηγορίες των κοριτσιών 16 & 18 και των αγοριών 18. Η Μαρία Τσιρώνη κέρδιζε τη Βασιλική Τρίγκα με 6-3, 6-5 όταν διακόπηκε ο τελικός στα 16άρια των κοριτσιών, ενώ στα 18άρια των κοριτσιών ο αγώνας διακόπηκε μετά από μόλις 3 games, με την Άρτεμη Ασλανισβίλι να προηγείται 2-1 της Στυλιανής Ρουσσοπούλου. Μόνο 3 games παίχτηκαν και στον τελικό των αγοριών 18, με τον Βλάντιμιρ Χόλμπαν να προηγείται με 2-1 του Γιώργου Δαριβάκη Κατέμπ.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα, οι κατατάξεις και το αυριανό πρόγραμμα

Φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα:


Η Βάσια Μιχαλοπούλου, πρωταθλήτρια στην κατηγορία των κοριτσιών 12


Η απονομή στην κατηγορία κοριτσιών 12


Η Μυρτώ Πρωιμάκη, νικήτρια στην κατηγορία των 14 ετών κοριτσιών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots