Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός για τον Βασιλάκη στη Φινλανδία

 
Ένας προημιτελικός και ένας ημιτελικός για τον Βασιλάκη στη Φινλανδία
tn team Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 9:33

Ο Ευγένιος Βασιλάκης είχε μια καλή εβδομάδα στο Nastola της Φινλανδίας, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά στο μονό και μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό της διοργάνωσης της Grade 5 κατηγορίας της ITF.

Στο Nastola της Φινλανδίας αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα ο Ευγένιος Βασιλάκης, ο οποίος συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της ITF, Pajulahti Cup, το οποίο φιλοξενείται σε indoor γήπεδα.

Στα μονά, ο 16χρονος Έλληνας τενίστας πέτυχε 2 νίκες. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Φινλανδό Leo Stenlund με 7-5, 6-1 και στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Ινδό Vatsal Rukhaiyar με 6-4, 6-3, για να μπει στα προημιτελικά.

Εκεί γνώρισε την ήττα έπειτα από ένα κλειστό ματς, από τον Σουηδό Gabriel Berner, με 6-3, 7-5.

Στο διπλό, ο αθλητής του Α.Ο.Α. Φιλοθέης, Νο.8 στα 16άρια στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τον Κύπριο Ανδρέα Τιμίνη, φτάνοντας έως τα ημιτελικά.

Κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Φινλανδούς Oskari Paldanius και Markus Vainikka με 4-6, 6-3, 10-5, καθώς και τους επίσης Φινλανδούς Max Alopaeus και Daniel Kotka στα προημιτελικά, με 1-6, 6-0, 10-8.

Στα ημιτελικά έπαιξαν με δυο ακόμα Φινλανδούς, τους Felix Alopaeus και Jami Savolainen, δίνοντας επίσης μια μεγάλη μάχη, στο τέλος όμως ηττήθηκαν με 3-6, 7-6 (7), 9-11.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots