Μια νίκη, μια ήττα για τον Σπύρου

 
Μια νίκη, μια ήττα για τον Σπύρου
tn team Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 - 13:28

Ακόμα μια καλή εβδομάδα είχε ο Χρήστος Σπύρου στο Ναϊρόμπι, όπου πέτυχε μια νίκη στο κυρίως ταμπλό του μονού αγοριών της J4 διοργάνωσης, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο διπλό.

O Σπύρου, πρωταθλητής την προηγούμενη εβδομάδα στο διπλό του Ναϊρόμπι, είχε μια ακόμα καλή εβδομάδα στην πόλη της Κένυας.

Στο μονό του Nairobi International Junior Circuit, χωμάτινη διοργάνωση της J4 κατηγορίας της ITF, ο 15χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Κενυάτη Alvin Mwenda Kimathi με 6-1, 6-0 και προκρίθηκε στη φάση των "16".

Και στον 2ο γύρο έκανε καλό παιχνίδι ο 15χρονος αθλητής που προπονείται στο TATOΪ Club και βρίσκεται στο Νο.6 της κατάταξης της χώρας μας στα 16άρια. Αντιμετώπισε τον Κορεάτη Seungmin Park, No.10 στο ταμπλό και Νο.429 στην παγκόσμια κατάταξη των junior, αλλά δεν κατάφερε να το κλείσει στα δυο σετ και τελικά "λύγισε" στο 3ο, γνωρίζοντας την ήττα με 6-7 (4), 6-4, 6-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Park κέρδισε δυο ακόμα αντιπάλους και βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο διπλό, ο Σπύρου και ο Σέρβος Nikola Jovic κέρδισαν στο πρώτο τους παιχνίδι τον Βραζιλιάνο Joao Pugliese και τον Πορτογάλο Junior Ribeiro, με 6-2, 6-0. Προκρίθηκαν στα προημιτελικά, όπου έκαναν μια καλή προσπάθεια ενάντια στους κορυφαίους του ταμπλό, τους Ιάπωνες Takamasa Mishiro και So Ogiri, αλλά δεν απέφυγαν την ήττα με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots