Στη Μαγιόρκα Μητσάκος και Πήττα

 
Στη Μαγιόρκα Μητσάκος και Πήττα
tn team Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2022 - 16:18

Στο τουρνουά της Rafa Nadal Academy στη Μαγιόρκα συμμετέχουν αυτή την εβδομάδα ο Θοδωρής Μητσάκος και η Αθηνά Πήττα.

Ο Μητσάκος, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από την πρώτη του εμπειρία από ένα Grand Slam και τη συμμετοχή του στο Australian Open Junior, αγωνίστηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της J3 κατηγορίας της ITF που φιλοξενείται στη Rafa Nadal Academy.

Δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του σε έναν πολύ κλειστό αγώνα και ηττήθηκε από τον Γάλλο Theo Herrmann με 4-6, 5-7, ολοκληρώνοντας νωρίς την προσπάθειά του στο μονό.

Στο διπλό ο 18χρονος Έλληνας τενίστας παίζει μαζί με τον Σέρβο Zoran Ludoski και στον πρώτο τους αγώνα κέρδισαν τον Τσέχο Sebastian Chodura και τον Γερμανό Nils Pottbecker με 6-4, 6-4. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τον Γερμανό Georg Eduard Israelan και τον Γάλλο Jules Leroux.

Στο τουρνουά της Μαγιόρκας αγωνίστηκε και η Αθηνά Πήττα, η οποία έχει περάσει από την ακαδημία του Rafael Nadal ως παίκτρια.

Η 17χρονη Αθηνά έπαιξε στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης, όπου κέρδισε την Ιταλίδα Sofia Carpi με 3-6, 6-2, 10-1, καθώς και την Ισπανίδα Eva Alvarez Sande, με 3-6, 6-4, 10-8.

Με τις δυο αυτές καλές νίκες και ανατροπές, μπήκε στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου όμως γνώρισε την ήττα από την Σλοβένα Ela Nala Milic, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots