1ος τελικός σε ITF διοργάνωση για τον Σπύρου

 
1ος τελικός σε ITF διοργάνωση για τον Σπύρου
tn team Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022 - 13:25

Ο Χρήστος Σπύρου προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό στα μονά σε ITF διοργάνωση αυτή την εβδομάδα, στο J5 τουρνουά του Ναϊρόμπι στην Κένυα.

Ακόμα μια εξαιρετική εβδομάδα είχε ο Σπύρου στο Ναϊρόμπι, όπου έπαιξε στον πρώτο του τελικό στο ITF Juniors Circuit στα μονά.

Ο 15χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε στον πρώτο του αγώνα στην εβδομάδα τον Γερμανό Mathis Seidl με 6-2, 6-2, ενώ στη συνέχεια απέκλεισε και τον Καναδό Stephane Pierre-Jo Kamendje με 7-6 (4), 6-4.

Στα προημιτελικά κέρδισε τον Αιγύπτιο Ismail ElShafei με 6-3, 6-4 και στα ημιτελικά ήταν μπροστά με 6-4 επί του Ιάπωνα Ryosuke Inagawa, που εγκατέλειψε.

Χωρίς να έχει χαμένο σετ μπήκε στον τελικό της χωμάτινης J5 διοργάνωσης του Ναϊρόμπι, όπου τον σταμάτησε ο Αμερικανός Tristan Stringer, με 6-3, 6-4.

Στο διπλό, ο Σπύρου συνεργάστηκε με τον Σέρβο Nikola Jovic για μια ακόμα εβδομάδα. Θυμίζουμε πως πριν δυο εβδομάδες είχαν αναδειχθεί πρωταθλητές σε τουρνουά J4 κατηγορίας στο Ναϊρόμπι, στον πρώτο τίτλο του Έλληνα παίκτη σε ITF διοργάνωση.

Αυτή την εβδομάδα μπήκαν με bye στον 2ο γύρο και εκεί κέρδισαν τον Ιάπωνα Shugo Tajima και τον Ινδό Hrisheek Vavilapally με 6-4, 6-1, για να μπουν στα προημιτελικά. Και εκεί εμπόδισε τον Σπύρου ο Αμερικανός Tristan Stringer και ο επίσης Αμερικανός Nathan Mansfield, που κέρδισαν το ελληνοσερβικό δίδυμο με 7-6 (6), 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots