Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ασλανισβίλι και Λοϊζάς πρωταθλητές στα 16άρια (pics)

 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Ασλανισβίλι και Λοϊζάς πρωταθλητές στα 16άρια (pics)
tn team Σάββατο, 23 Απριλίου 2022 - 17:35

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και ο Ανδρέας Λοϊζάς αναδείχθηκαν Πανελλήνιοι Πρωταθλητές στην κατηγορία των 16 ετών στα μονά. Όλοι οι νικητές και τα αποτελέσματα της κατηγορίας U16 που ολοκληρώθηκε σήμερα και φωτογραφίες.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι είχε ένα άψογο τουρνουά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των 16 ετών, που φιλοξενήθηκε στον Σ.Α. Ραφήνας την τελευταία εβδομάδα.

Χωρίς να απωλέσει ούτε ένα σετ, η νεαρή αθλήτρια του Ο.Α. Κουφαλίων κέρδισε τον τίτλο στα μονά, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στο διπλό, με τη συμπαίκτριά της από τον ίδιο όμιλο, Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη.

Η Ασλανισβίλι, η οποία δεν έχασε περισσότερα από 5 games σε κανέναν από τους αγώνες της, κέρδισε στον τελικό την Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός Ο.Α.) με 6-1, 6-2. 

Στο διπλό, Ασλανισβίλι και Μπαρμπαγιάννη επικράτησαν στον τελικό των Τατιάνας Ελένης Γιτοπούλου (Γ.Α.Σ. Καράτε Ερμής) και Ελένης Παλιούρα (Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος) με 3-6, 6-3, 10-1.

Στα 16άρια των αγοριών, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Λοϊζάς, που σε έναν συναρπαστικό τελικό επικράτησε του Χρήστου Γκλαβά με 7-6 (3), 7-6 (2). Ο Λοϊζάς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ο.Α. Αθηνών, κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο των κερδισμένων σετ σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, σε 6 αναμετρήσεις.

Και στο διπλό είχαμε έναν σπουδαίο τελικό, με τους Σταύρο Μαστρογαμβράκη (Α.Ο.Α. Φιλοθέης) και Γκλαβά (Α.Ο.Α. & Α. Πεύκης) να κερδίζουν τους Λοϊζά και Νίκο Μπακιρτζή (Ο.Α. Αθηνών) με 5-7, 7-6 (5), 10-7 και να κατακτούν τον τίτλο.

Τέλος, στο μικτό διπλό στα 16άρια νικητές αναδείχθηκαν ο Στέφανος Πουρναρόπουλος και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. Οι δυο αθλητές του Ο.Α. Θεσσαλονίκης κέρδισαν στον τελικό τον Ανάργυρο Παναγιώτου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) και την Ελένη Τσέτσου (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου) με 6-2, 6-3.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από όλα τα ταμπλό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors 2022


Άρτεμις Ασλανισβίλι, 1η θέση μονό και διπλό


Ανδρέας Λοϊζάς, 1η θέση μονό & 2η θέση διπλό


Άρτεμις Ασλανισβίλι και Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη, 1η θέση διπλό


Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη και Άρτεμις Ασλανισβίλι, 1η θέση διπλό


Στέφανος Πουρναρόπουλος, 1η θέση μικτό, 3η θέση διπλό


Στέφανος Πουρναρόπουλος και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, 1η θέση μικτό


Άγγελος Αυγέρης και Στέφανος Πουρναρόπουλος, 3η θέση διπλό


Ελένη Τσέτσου & Ανάργυρος Παναγιώτου (2η θέση), Στέφανος Πουρναρόπουλος & Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου (1η θέση), στην απονομή του μικτού

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots