2η θέση για την Καρανταλή στη Βαρκελώνη

 
Ελένη Καρανταλή
Ελένη Καρανταλή
tennisnews team Τρίτη, 31 Μαϊος 2022 - 11:03

Τη 2η θέση στο διπλό πήρε η Ελένη Καρανταλή στο διεθνές τουρνουά της ITF της Καταλονίας, ενώ είχε καλή πορεία και στο μονό, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Με έναν προημιτελικό και έναν τελικό ολοκλήρωσε την πολύ καλή της εβδομάδα στο Grade 4 τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Les Franqueses Del Valles στα περίχωρα της Βαρκελώνης, η Ελένη Καρανταλή.

Η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.764 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, κέρδισε την Paulina Farchetto από την Αργεντινή με 6-2, 6-2, καθώς και τη Μεξικανή Isabella Lechuga Franco με 6-7 (6), 6-2, 6-4, για να μπει στα προημιτελικά στα μονά. Εκεί ηττήθηκε από τη Γαλλίδα Milena Ciocan, με 6-2, 6-3.

Στο διπλό, η νεαρή Ελληνίδα αθλήτρια έπαιξε μαζί με τη Βρετανίδα Georgina Hays, έχοντας το Νο.3 του ταμπλό. Στον 1ο γύρο κέρδισαν την Αργεντινή Martina Acebedo Bonocore και την Ινδή Samaira Pahwa με 6-2, 6-1.

Στα προημιτελικά απέκλεισαν την Ισπανίδα Cloe Clements και τη Νορβηγίδα Nicoline Sartz-Lunde με 6-3, 7-5, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν την Ελβετίδα Cleanne Pickel και την Ουκρανή Aliesia Reva με 6-4, 6-3.

Στον τελικό έπαιξαν με την πολύ καλή ομάδα της Ισπανίδας Alice Ferlito και της Νορβηγίδας Emily Sartz-Lunde, που ήταν στο Νο.1 του ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, 6-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο 2ος τελικός σε τουρνουά της ITF για την Καρανταλή, που ήταν φιναλίστ και στο τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας του Mijas Costa στην Ισπανία στα μονά, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots