Πρωταθλητές στο Ντόμπριτς Παναγιωτίδου και Χατζηνικολάου (pics)

 
Πρωταθλητές στο Ντόμπριτς Παναγιωτίδου και Χατζηνικολάου (pics)
tn team Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 - 15:32

Η Λυδία Παναγιωτίδου και ο Ιορδάνης Χατζηνικολάου έκαναν αμφότεροι τα "double" στο Ντόμπριτς της Βουλγαρίας, αφού μετά τα διπλά αναδείχθηκαν πρωταθλητές και στα μονά της διοργάνωσης της Tennis Europe U12.

Η Λυδία Παναγιωτίδου κέρδισε στον σημερινό τελικό τη Raya Kotseva από τη Βουλγαρία με 6-3, 6-2 και ολοκλήρωσε την εβδομάδα της στο Ντόμπριτς χωρίς να έχει χαμένο σετ.

Στη φάση των ομίλων κέρδισε την Ουκρανή Anastasiia Salenko με 6-0, 6-0 και την Kotseva με 6-0, 6-2. Στα προημιτελικά επιβλήθηκε της Βουλγάρας Dara Dimitrova με 6-1, 6-0, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε την Ουκρανή Marta Shpinarova με 6-2, 6-3.

Αυτός ήταν ο 4ος διαδοχικός τίτλος για τη Λυδία, που αγωνίζεται στον Ο.Α. Θεσσαλονίκης, στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe. Είχε κατακτήσει επίσης τους τίτλους στα Τίρανα τον Απρίλιο, στην Πάτρα και στην Πτολεμαΐδα τον προηγούμενο μήνα, φτάνοντας σήμερα τις 22 διαδοχικές νίκες στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe.

Θυμίζουμε πως χθες κέρδισε και τον τίτλο στα διπλά, που ήταν ο 6ος συνεχόμενός της σε τουρνουά της Tennis Europe, αφού είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια στα διπλά και στις διοργανώσεις του Boulogne-Billancourt στη Γαλλία, της Λεμεσού, των Τιράνων, της Πάτρας και της Πτολεμαΐδας αυτή τη χρονιά.

Στο τουρνουά των αγοριών του Ντόμπριτς, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ιορδάνης Χατζηνικολάου, που επίσης κέρδισε και τα δυο ταμπλό για τα ελληνικά χρώματα.

Χθες ο Ιορδάνης αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό και κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe, ενώ σήμερα κέρδισε και τον πρώτο του τίτλο στα μονά, επικρατώντας σε έναν κλειστό τελικό του συμπαίκτη του, Adrian Boehme από τη Γερμανία, με 7-5, 4-6, 10-8.

Ο αθλητής του Ο.Α. Βούλας, Νο.4 στη χώρα μας στα 12άρια, έχασε για 1η φορά σετ σήμερα, αφού στη φάση των ομίλων είχε κερδίσει εύκολα τον Βούλγαρο Matey Mateev με 6-1, 6-0 και τον Ρουμάνο Silviu-Fabian Virga με 6-0, 6-1. Στη συνέχεια επικράτησε για τα προημιτελικά του Ρουμάνου Rares Dumitrache με 6-1, 6-1, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε τον Μολδαβό Mark Vainberg με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots