Κέρκυρα: Νικήτριες στο διπλό Ασλανισβίλι και Μάγια

 
Κέρκυρα: Νικήτριες στο διπλό Ασλανισβίλι και Μάγια
tn team Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 - 10:05

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και η Αλεξάνδρα Μάγια αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό του διεθνούς πρωταθλήματος της ITF που διεξήχθη στην Κέρκυρα αυτή την εβδομάδα.

Τον πρώτο τίτλο τους σε επίπεδο ITF κατέκτησαν οι Άρτεμις Ασλανισβίλι (Collective Tennis School/Ο.Α. Κουφαλίων) και Αλεξάνδρα Μάγια (Α.Ο.Α. Φιλοθέης), που κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του Corfu Cup στην Κέρκυρα.

Στον τελικό που έγινε το Σάββατο, Ασλανισβίλι και Μάγια κέρδισαν την Αμερικανίδα Mia Garber και την Ιφιγένεια Καυκά με 6-2, 6-3.

Δεν έχασαν κανένα σετ όλη την εβδομάδα Ασλανισβίλι και Μάγια, στην πορεία τους μέχρι τον τίτλο. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τις Ιταλίδες Matilde Manfredi και Aurora Nosei με 6-2, 6-0, στα προημιτελικά την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και την Ιταλίδα Daria Raimondo με 6-4, 6-3, ενώ στα ημιτελικά επικράτησαν της Βουλγάρας Rositsa Dencheva και της Κύπριας Έμμα Φαντούση με 6-4, 6-2.

Στα μονά, η Ασλανισβίλι ηττήθηκε χθες στα ημιτελικά από τη Rositsa Dencheva με 5-7, 4-6 σε ένα πολύ κλειστό ματς. Αυτό ήταν το 3ο τουρνουά για την 15χρονη Άρτεμη στο circuit της ITF, μετά το J3 τουρνουά της Λευκωσίας τον περασμένο Νοέμβριο που έφτασε ως τα ημιτελικά και το J4 τουρνουά της Πρέβεζας την προηγούμενη εβδομάδα, στο οποίο ήταν φιναλίστ.

Μέχρι τα ημιτελικά έφτασε και η Ιφιγένεια Καυκά, που ηττήθηκε χθες από τη Ρουμάνα Eva Maria Ionescu, Νο.2 στο ταμπλό, με 2-6, 3-6.

Στο διπλό των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Χρήστος Γκλαβάς και Σταύρος Μαστρογαμβράκης. Σήμερα θα γίνουν οι τελικοί των μονών, με τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Τζιακούρη από την Κύπρο.

Όλα τα αποτελέσματα του Corfu Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots