Κέρκυρα: Πρωταθλητές στο διπλό Γκλαβάς και Μαστρογαμβράκης

 
Κέρκυρα: Πρωταθλητές στο διπλό Γκλαβάς και Μαστρογαμβράκης
tn team Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 - 10:17

Ο Χρήστος Γκλαβάς και ο Σταύρος Μαστρογαμβράκης αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό της διοργάνωσης της J4 κατηγορίας της ITF που φιλοξενήθηκε στην Κέρκυρα.

Οι 16χρονοι Χρήστος Γκλαβάς (Α.Ο.Α. & Α. Πεύκης) και Σταύρος Μαστρογαμβράκης (Α.Ο.Α. Φιλοθέης) κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της καριέρας τους σε επίπεδο ITF, κερδίζοντας στον τελικό του Corfu Cup τους Βρετανούς Mason Dace και Joseph Mazingham με 6-7 (3), 6-3, 10-8.

Ο πολύ κλειστός αυτός τελικός διαδέχθηκε έναν επίσης πολύ κλειστό ημιτελικό, στον οποίο οι Γκλαβάς και Μαστρογαμβράκης είχαν αποκλείσει τους Άγγελο Αυγέρη και Στέφανο Πουρναρόπουλο, με 6-7 (3), 6-4, 10-8.

Νωρίτερα στο τουρνουά, οι Γκλαβάς και Μαστρογαμβράκης είχαν αποκλείσει τους Kai-Luca Ampaw και Otso Martikainen με 6-2, 6-3, καθώς και τους Γιάννη Αλεξανδρή και Ανδρέα Τσιρανίδη με 6-1, 7-5.

Στο διπλό των κοριτσιών, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Άρτεμις Ασλανισβίλι και Αλεξάνδρα Μάγια, που κέρδισαν στον τελικό τις Mia Garber και Ιφιγένεια Καυκά. Σήμερα θα γίνουν οι τελικοί των μονών, στους οποίους συμμετέχει ο Κύπριος Κωνσταντίνος Τζιακούρης.

Όλα τα αποτελέσματα του Corfu Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots