Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό για Ασλανισβίλι και Σπύρου

 
Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό για Ασλανισβίλι και Σπύρου
tn team Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 - 0:18

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι και ο Χρήστος Σπύρου άνοιξαν με νίκες τις προσπάθειές τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που φιλοξενείται στο Prerov της Τσεχίας. Εκτός έμειναν στα μονά ο Ανδρέας Λοϊζάς και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι, η οποία βρίσκεται στο Νο.15 του ταμπλό και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της από τον 2ο γύρο του μονού κοριτσιών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Prerov στα 16άρια, έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο τουρνουά και επιβλήθηκε της Πορτογαλίδας Maria Garcia με 6-3, 6-2.

Από τον 2ο γύρο ξεκίνησε την πορεία του και ο Χρήστος Σπύρου, που πέρασε επίσης στον 3ο γύρο με μια πολύ καλή νίκη, αφού απέκλεισε το Νο.12 του ταμπλό, τον Σουηδό William Rejchtman Vincguerra, με 6-4, 7-6 (1).

Στον 2ο γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία είχε επίσης bye, όμως έπαιξε σήμερα με τη Βρετανίδα Isabelle Lacy, Νο.11 στο ταμπλό, από την οποία ηττήθηκε με 6-2, 6-2.

Ο Ανδρέας Λοϊζάς έπαιξε με τον Κύπριο Ανδρέα Τίμινη για τον 1ο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 (3), 6-3 έπειτα από ένα κλειστό ματς. 

Αύριο Ασλανισβίλι και Σπύρου θα μπουν στη μάχη του 3ου γύρου, με την Ασλανισβίλι να αντιμετωπίζει την Ισπανίδα Ruth Roura Llaverias και τον Σπύρου τον Φινλανδό Leo Stenlund. Για το διπλό, Λοϊζάς και Σπύρου θα αντιμετωπίσουν τους Ιταλούς Lorenzo Angelini και Federico Cina, No.11 στο ταμπλό, ενώ οι Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου θα παίξουν με τις Βόσνιες Anastasija Ignjatic και Henna Kadic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots