Αποκλεισμός με ψηλά το κεφάλι για την Εθνική κοριτσιών U12

 
Δανάη Μαργαρίτη, Κρίστυ Χριστοπούλου & Λυδία Παναγιωτίδου
Δανάη Μαργαρίτη, Κρίστυ Χριστοπούλου & Λυδία Παναγιωτίδου
tn team Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 14:31

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών U12 έκανε και σήμερα το καλύτερο που μπορούσε και μπορεί να μην πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αλλά αποχαιρέτησε την Μπρέσια αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Στα πλέι-οφ του προκριματικού τουρνουά της Ζώνης Γ' στην Μπρέσια της Ιταλίας ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών U12, που ηττήθηκε σήμερα από την πολύ δυνατή Κροατία.

Στο πρώτο παιχνίδι του tie, η Sophia Santos κέρδισε τη Δανάη Μαργαρίτη με 6-1, 6-1, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν τα δυο Νο.1 των δυο ομάδων, με την Marta Dzanic να κερδίζει τη Λυδία Παναγιωτίδου με 6-2, 6-1.

Στο διπλό έπαιξε και η τρίτη της ελληνικής αποστολής, Κρίστυ Χριστοπούλου, που μαζί με την Παναγιωτίδου ηττήθηκαν από τις Mia Brozina και Marta Dzanic με 5-4 (1), 4-1.

Θυμίζουμε πως η ελληνική ομάδα, η οποία έχει αρχηγό αποστολής τον Δημήτρη Μίζιο, κατάφερε να προκριθεί στην τελική 4άδα του τουρνουά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον 1ο όμιλο. 

Στον πρώτο αγώνα κέρδισε την Πορτογαλία με 3-0, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι πάλεψε με το πολύ δυνατό Ισραήλ, που πήρε την 1η θέση, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1. Χθες κέρδισε την Ολλανδία με 2-1 και εξασφάλισε τη 2η θέση του ομίλου και την πρόκριση στα πλέι-οφ, όπου διεκδίκησε σήμερα μια πολύ σπουδαία πρόκριση για την τελική φάση, αφήνοντας σε κάθε περίπτωση την Μπρέσια και την Ιταλία με πολύ καλές εντυπώσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots