Καλές εντυπώσεις και εμπειρίες στην Ποντγκόριτσα για την Ταρασιάδη

 
Έλενα Ταρασιάδη
Έλενα Ταρασιάδη © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 21:57

Στο διεθνές πρωτάθλημα της Tennis Europe που φιλοξενείται στην Ποντγκόριτσα έλαβε μέρος η Έλενα Ταρασιάδη, η οποία πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες, πετυχαίνοντας και μια νίκη στο τουρνουά.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, η οποία σήμερα έχει γενέθλια και έκλεισε τα 12, είχε μια καλή εβδομάδα στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου και στο διεθνές τουρνουά της 2ης κατηγορίας της Tennis Europe που φιλοξενείται στις χωμάτινες επιφάνειες του Tennis Club Eminent.

Η Έλενα έπαιξε στη φάση των ομίλων του ταμπλό των κοριτσιών, όπου πέτυχε μια νίκη την Τρίτη, απέναντι στην Sofia Popovic από το Μαυροβούνιο, με 6-4, 3-6, 10-6.

Τη Δευτέρα είχε ηττηθεί από την κορυφαία του ομίλου Eva Kaliadina, με 6-0, 6-0, ενώ σήμερα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με την ήττα από την Aruzhan Bayalina με 6-1, 6-3, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον όμιλό της.

Η αθλήτρια του Ο.Α Βούλας, έλαβε μέρος και στο ταμπλό του διπλού, όπου μαζί με την Nina Kuptsova από τη Ρωσία, είχαν ηττηθεί στον 1ο γύρο από τις Καζάκες Sofiya Kirova και Alissa Korolyova, με 6-3, 6-0.

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία της Έλενας σε διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που διεξάγεται εκτός Ελλάδας και η 3η της συνολικά, μετά από τις συμμετοχές της στα τουρνουά της Πάτρας και της Πτολεμαΐδας νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, όπου είχε επίσης πολύ καλές παρουσίες.

Στην Πάτρα είχε πετύχει ακόμα μια νίκη στα μονά και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στα διπλά (μαζί με τη Βασιλική Λιαγκριδώνη), ενώ στην Πτολεμαΐδα μπήκε στα προημιτελικά των μονών πετυχαίνοντας 3 νίκες στους ομίλους, καθώς και στα προημιτελικά του διπλού (μαζί με την Κωνσταντίνα Δημητρακοπούλου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots