Φιναλίστ η Παναγιωτίδου στη Σόφια

 
Φιναλίστ η Παναγιωτίδου στη Σόφια
tn team Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 12:33

Η Λυδία Παναγιωτίδου έφτασε μέχρι τον τελικό του διπλού στο δυνατό τουρνουά Category 1 της Tennis Europe στα 12άρια, που φιλοξενήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε η Λυδία Παναγιωτίδου στη Σόφια και στο MNDB Open, διοργάνωση της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του διπλού, μαζί με την Ρουμάνα Maria Valentina Pop.

Οι δυο παίκτριες δεν έχασαν κανένα game στις δυο πρώτες τους αναμετρήσεις, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τις Ilina Ilieva και Melanie Stoichkova με 6-0, 6-0 και στα προημιτελικά τις Maya Micheva και Viktoria Nikolova επίσης με 6-0, 6-0.

Στα ημιτελικά κέρδισαν και τις Kristina Kaneva και Aleksandra Nazarenko με 7-5, 6-4 για να προκριθούν στον τελικό, όπου έκαναν επίσης έναν πολύ καλό αγώνα, παρά την ήττα από τις Veronica Cervac και Sara Mitevska, με 1-6, 7-6 (2), 10-2.

Η Παναγιωτίδου, η οποία αγωνίζεται στον Ο.Α Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο Νο.1 της κατάταξης της χώρας μας στα 12άρια, συμμετείχε και στο ταμπλό του μονού, όπου έφτασε μέχρι τη φάση των "16".

Στον 1ο γύρο κέρδισε τη Viktoria Nikolova με 6-2, 6-0. Στον 2ο γύρο "λύγισε" στα τρια σετ από τη Ρουμάνα Ana Chindris, με 6-4, 2-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots