Πρωταθλητής στο Koblenz ο Ράφα Παγώνης (pics)

 
Πρωταθλητής στο Koblenz ο Ράφα Παγώνης (pics)
tn team Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 19:03

O Ράφα Παγώνης κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του διεθνούς πρωταθλήματος Category 1 στα 12άρια της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στο Koblenz της Γερμανίας.

Με την 1η θέση στο διπλό ολοκλήρωσε την εβδομάδα του στο Koblenz της Γερμανίας ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής μαζί με τον Stan Put από την Ολλανδία στο Koblenz Junior Open, τουρνουά 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Ο Παγώνης και ο Put είχαν bye για τον 2ο γύρο, όπου κέρδισαν καθαρά τους Γερμανούς Jesse Jamor Gehrke και Laurin Peters με 6-2, 6-1. Στα προημιτελικά πέρασαν επίσης εύκολα το εμπόδιο του Γερμανού Davud Huremovic και του Αυστριακού Misha Rees με 6-0, 6-3.

Σήμερα έπαιξαν στα ημιτελικά κόντρα στους Γάλλους Eliot Fellmann και Gaspard Fouques, τους οποίους κέρδισαν με 6-3, 6-4, για να μπουν στον τελικό. Εκεί δεν αγωνίστηκαν, καθώς οι φιναλίστ Turarsaid Darken και Kiarash Sadeghizeidi απέσυραν τη συμμετοχή τους.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe για τον Ράφα Παγώνη, που προπονείται με τον Παντελή Μοσχούτη και αγωνίζεται στον Ο.Α Γλυφάδας. Είχε κερδίσει επίσης τους δυο τίτλους που έγιναν στην Πάτρα και στην Πτολεμαΐδα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, στα ταμπλό των μονών.

Επόμενος σταθμός για τον Ράφα θα είναι η Νίκαια και της Γαλλίας, για ένα ακόμα κορυφαίο τουρνουά στην κατηγορία των 12 ετών, το All In Open (Cat. 1, Tennis Europe), το οποίο θα γίνει την εβδομάδα 5-11 Σεπτεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots