Δυο προημιτελικοί για τον Παγώνη στο All In Open

 
Δυο προημιτελικοί για τον Παγώνη στο All In Open
© tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:13

Στο πολύ δυνατό All In Open, τουρνουά 1ης κατηγορίας στα 12άρια της Tennis Europe, αγωνίστηκε αυτή την εβδομάδα ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις και προκρίθηκε σε δυο προημιτελικούς.

Με κορυφαίους αθλητές στην κατηγορία των 12 ετών από όλο τον κόσμο διεξάγεται αυτή την εβδομάδα το All In Open στο Villeneuve-Loubet της Γαλλίας, με την παρουσία και του δικού μας, Ράφα Παγώνη.

Ο Ράφα ξεκίνησε την πορεία του στο χωμάτινο τουρνουά με νίκη επί του Βρετανού Neo Armus με 6-4, 7-5. Στη συνέχεια απέκλεισε τον Γάλλο Charles Rossillol με 6-4, 6-1, ενώ στον 3ο γύρο κέρδισε τον Κορεάτη Jungho Kim με 3-6, 6-1, 6-1. Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Έλληνα αθλητή, με ήττα από τον Γάλλο Evan Giurescu, με 6-0, 6-1.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, ο οποίος προπονείται με τον Παντελή Μοσχούτη, έφτασε στα προημιτελικά και στο διπλό, όπου συνεργάστηκε με τον Nicolas Schiltz Solvi από το Λουξεμβούργο.

Οι δυο τους προκρίθηκαν με bye στον 2ο γύρο, όπου απέκλεισαν τους Γάλλους Jules Defrasne και Sacha Ollier με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά, Παγώνης και Schiltz Solvi ηττήθηκαν από τους Αμερικανούς Diego Custodio Wagner και Tomas Laukys, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots