Φιναλίστ ο Παγώνης στη Λάρνακα

 
Φιναλίστ ο Παγώνης στη Λάρνακα
tn team Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 - 14:14

Ο Ράφα Παγώνης κατέλαβε τη 2η θέση στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στη Λάρνακα (2η κατηγορία U12), όπου βρέθηκε μαζί με τον προπονητή του, Μάρκο Παγδατή.

Ο Παγώνης είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του Larnaca Tennis Club της Λάρνακας και έφτασε μέχρι τον τελικό του TE U12 Larnaca Tennis Club G2 της Tennis Europe, όπου "άγγιξε" και τον τίτλο, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αθλητής προηγήθηκε μέχρι και με 7-5, 3-1, όμως ο Κύπριος Βασίλης Βραχίμης κατάφερε να ανατρέψει το 2ο σετ και μετά από ένα γεμάτο και πολύ αμφίρροπο match tie-break, πήρε και τη νίκη, με 5-7, 6-3, 10-8.

Ο Παγώνης, ο οποίος βρέθηκε στη Λάρνακα μαζί με τον Μάρκο Παγδατή, με τον οποίο συνεργάζεται, τα πήγε πολύ καλά και δεν απειλήθηκε σε κάποιον από τους προηγούμενους του αγώνες στο τουρνουά.

Στη φάση των ομίλων έχασε μόλις 5 games, κερδίζοντας τον Γερμανό Philipp Nagler με 6-1, 6-0, τον Κύπριο Αλέξανδρο Χριστοδούλου με 6-0, 6-0 και τον Λιθουανό Mark Griaziutin Tverskoj με 6-4, 6-0.

Μπήκε στα πλέι οφ, όπου απέκλεισε πρώτα τον Κύπριο Ανδρέα Δημητρίου στα προημιτελικά με 6-0, 6-3. Στα ημιτελικά έπαιξε με ακόμα έναν Κύπριο αθλητή, τον Μιχάλη Γενεθλίου, τον οποίο κέρδισε με 6-0, 6-4.

Στο διπλό ο Ράφα συνεργάστηκε με τον Νοέλ Γιοβάντση, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά, μετά και τη νίκη τους επί των Ρουμάνων Victor-Alexander Dobrescu και Victor Andrei Fatu με 6-2, 6-2. Στα προημιτελικά τους σταμάτησε ο Βασίλης Βραχίμης και ο αδερφό του, Μιχαήλ Άγγελος Βραχίμης, μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με 3-6, 6-4, 11-9.


Ο Ράφα Παγώνης μαζί με τον Μάρκο Παγδατή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots