Φιναλίστ ο Παγώνης στο Lyttos Beach

 
Φιναλίστ ο Παγώνης στο Lyttos Beach
tn team Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 19:40

O Ράφα Παγώνης έπαιξε σήμερα στον τελικό του διπλού αγοριών στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 12άρια που φιλοξενείται στο Lyttos Beach, παίρνοντας μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι τη 2η θέση. Μέχρι τα ημιτελικά του μονού κοριτσιών η Αγγελίνα Γκλαβά.

Ο Ράφα Παγώνης και ο Israel Dowie από τη Ναμίμπια ολοκλήρωσαν σήμερα την πολύ καλή τους εβδομάδα στα γήπεδα του Lyttos Beach, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό του διπλού αγοριών του Lyttos Beach U12 από τον Κύπριο Μιχάλη Γενεθλίου και τον Καζάκο Zhantore Sanzharuly με 6-7 (4), 3-6.

Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι και οι Dowie και Παγώνης ήταν πολύ κοντά σε όλη τη διάρκειά του. Επίσης για πρώτη φορά έχασαν σετ στην εβδομάδα, αφού για να φτάσουν μέχρι τον τελικό είχαν αποκλείσει κατά σειρά τους Γιώργο Τρούλη και Θεόφιλο Τσοκάνη με 6-0, 6-1, τους Πολωνούς Olivier Krupa και Milosz Szczypka με 6-4, 7-5, καθώς και τον Γερμανό Luis Bessler και τον Ιταλό Riccardo Pepe με 6-0, 6-1.

Σήμερα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο 12άρι τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενείται στην Χερσόνησο του Ηρακλείου και η Αγγελίνα Γκλαβά, που είχε μια πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά των μονών.

Η Αγγελίνα είχε βγει 1η στον όμιλό της χάρη σε δυο πολύ δύσκολες νίκες επί της Βουλγάρας Mariq Magdalena Yanakieva με 7-6, 2-6, 10-8 και επί της Άλκηστη Εμμανουέλα Σταματάκη με 6-4, 5-7, 10-8, ενώ στη συνέχεια κέρδισε για τα προημιτελικά τη Ρωσίδα Arina Syroezhkina με 6-2, 7-5.

Σήμερα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην ημιτελική φάση, όπου ηττήθηκε από την Ισραηλινή Daniel Baranes με 6-0, 6-2.

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του Lyttos Beach U12 εδώ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots