Μεγάλη νίκη για τον Γκλαβά στη Φλόριντα

 
Μεγάλη νίκη για τον Γκλαβά στη Φλόριντα
tn team Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 - 8:49

Με μια πολύ καλή νίκη συνέχισε την προσπάθειά του στο Orange Bowl ο Χρήστος Γκλαβάς, ο οποίος έβγαλε εκτός το Νο.15 του ταμπλό των 16αριών και προκρίθηκε στους "32" καλύτερους της διοργάνωσης.

Μετά το δυναμικό πέρασμά του από τα προκριματικά του Orange Bowl στην κατηγορία των 16 ετών, όπου έχασε μόλις 4 games σε 3 αναμετρήσεις, ο Χρήστος Γκλαβάς πέτυχε την 4η διαδοχική νίκη του στο τουρνουά και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Ο 16χρονος αθλητής του Α.Ο.Α. & Α. Πεύκης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.2 στα 18άρια στην Ελλάδα και στο Νο.711 της παγκόσμιας κατάταξης U18, επικράτησε του Αμερικανού Yubel Ubri, Νο.15 στο ταμπλό και Νο.618 στην παγκόσμια κατάταξη U18, με 3-6, 6-4, 6-1.

Έκανε πολύ καλή δουλειά στο να ανακάμψει μετά το χαμένο 1ο σετ ο Γκλαβάς, ο οποίος κέρδισε ένα κλειστό 2ο σετ και στη συνέχεια κυριάρχησε στο court, είχε το momentum και τελικά ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο του τουρνουά.

Απόψε, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον επίσης Αμερικανό Mark Krupkin, για μια θέση στους "16" καλύτερους της σπουδαίας σε παγκόσμιο επίπεδο διοργάνωσης των 16αριών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots