Νίκες στο Μπουλόν-Μπιγιανκούρ για την Κουκούλη και τον Παγώνη

 
Η Διόνη Κουκούλη
Η Διόνη Κουκούλη
tn team Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 - 21:29

Με νίκες ξεκίνησαν τις προσπάθειές τους στο πολύ δυνατό τουρνουά της Tennis Europe 34eme Open 10-12 η Διόνη Κουκούλη και ο Ράφα Παγώνης, στο Μπουλόν-Μπιγιανκούρ της Γαλλίας.

Η Διόνη Κουκούλη έπαιξε με τη Γαλλίδα Celestine Guilbert και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, να επιστρέψει από σετ πίσω και να επικρατήσει στο τέλος με 3-6, 6-3, 6-2, για να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του μονού κοριτσιών.

H αθλήτρια του Ο.Α. Βούλας, Νο.5 στην κατάταξη στα 12άρια στην Ελλάδα, θα παίξει αύριο με την Zofia Barcik από την Πολωνία, για μια θέση στην τελική 16άδα της μεγάλης διοργάνωσης της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Για το τουρνουά των αγοριών, ο Ράφα Παγώνης έκανε επίσης ένα πολύ καλό ξεκίνημα, επικρατώντας καθαρά του Γάλλου Arthur Cros με 6-1, 6-2, για να προκριθεί και εκείνος στους "32" καλύτερους στο μονό.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.3 στην κατάταξη της χώρας μας στα 12άρια, θα παίξει αύριο κόντρα σε έναν άλλον τενίστα από τη Γαλλία, τον Zakaria Azzaz, για μια θέση στον 3ο γύρο του τουρνουά του Μπουλόν-Μπιγιανκούρ.

Η Κουκούλη προκρίθηκε και στο διπλό, όπου μαζί με τη Λετονή Darina Matvejeva κέρδισαν την Πολωνή Oliwia Kadzielska και τη Γερμανίδα Sofia Schlaugat με 6-4, 6-1.

Ο Παγώνης έπαιξε επίσης στο διπλό, με συμπαίκτη τον Ολλανδό Rogier Verbeet, δεν τα κατάφεραν όμως στον 1ο γύρο κόντρα στους Γάλλους Modibo Badiane και Igor Brania, από τους οποίους ηττήθηκαν με 4-6, 6-2, 10-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots