Στη 16άδα Κουκούλη και Παγώνης στη Γαλλία

 
Στη 16άδα Κουκούλη και Παγώνης στη Γαλλία
tn team Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 - 18:43

Η Διόνη Κουκούλη και ο Ράφα Παγώνης κέρδισαν αμφότεροι και τις σημερινές αναμετρήσεις τους στο 34eme OPEN 10-12 στο Μπουλόν-Μπιγιανκούρ, για να προκριθούν στην τελική 16άδα της δυνατής διοργάνωσης της Tennis Europe.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους στα κλειστά γήπεδα του Tennis Club Boulogne-Billancourt έδωσαν η Διόνη Κουκούλη και ο Ράφα Παγώνης, που προκρίθηκαν αμφότεροι στον 3ο γύρο του 34eme OPEN 10-12, τουρνουά της 1ης κατηγορίας στα 12άρια της Tennis Europe.

Η Κουκούλη επικράτησε της Πολωνής Zofia Barcik με 6-2, 6-2 και ζευγάρωσε τις νίκες της στο γαλλικό τουρνουά. Θυμίζουμε πως χθες είχε βρεθεί πίσω με σετ, αλλά κέρδισε τελικά τη Γαλλίδα Celestine Guilbert, με 3-6, 6-2, 6-2.

Αύριο, η Διόνη θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Leora Lopes Ferreira, για μια θέση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

H αθλήτρια του Ο.Α. Βούλας, Νο.5 στην κατάταξη στα 12άρια στην Ελλάδα, αγωνίστηκε και στο διπλό σήμερα, αλλά μαζί με την Λετονή Darina Matvejeva ηττήθηκαν για τον 2ο γύρο από τις Γαλλίδες Nadia Benyahia και Tanis Siti με 6-4, 6-7, 10-6.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος επιβλήθηκε του Γάλλου Zakaria Azzaz με 6-0, 6-1, παίρνοντας και σήμερα μια άνετη πρόκριση. Θυμίζουμε πως χθες ο Ράφα είχε κερδίσει τον Γάλλο Arthur Cros επίσης χωρίς να απωλέσει σετ, με 6-1, 6-2.

Αύριο, ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας που βρίσκεται στο Νο.3 στην κατάταξη της χώρας μας στα 12άρια, θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Maxence Destappe, για μια θέση στους "8" καλύτερους του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots