Μεγάλες προκρίσεις για Διόνη και Ράφα στη Γαλλία

 
Μεγάλες προκρίσεις για Διόνη και Ράφα στη Γαλλία
tn team Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 - 19:09

Η Διόνη Κουκούλη και ο Ράφα Παγώνης συνεχίζουν ακάθεκτοι τις μεγάλες πορείες τους στο Μπουλόν-Μπιγιανκούρ της Γαλλίας, μπαίνοντας αμφότεροι στα προημιτελικά της διοργάνωσης της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Ο Ράφα Παγώνης επιβλήθηκε σήμερα του Γάλλου Maxence Destappe με 6-0, 7-5 και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του μονού αγοριών στο 34eme OPEN 10-12 στο Μπουλόν-Μπιγιανκούρ.

Κανένα σετ δεν έχει χάσει μέχρι στιγμής ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.3 στην κατάταξη U12 στην Ελλάδα, ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο άλλον έναν Γάλλο παίκτη, τον Mario Vukovic, για μια θέση στην τελική 4άδα της indoor διοργάνωσης της 1ης κατηγορίας στα 12άρια της Tennis Europe.

Η Διόνη Κουκούλη έκανε και εκείνη ένα πολύ μεγάλο ματς, για να επιβληθεί της Γαλλίδας Leora Lopes Ferreira με το εμφατικό 6-1, 6-1 και να προκριθεί επίσης στα προημιτελικά, στο μονό κοριτσιών.

H αθλήτρια του Ο.Α. Βούλας, Νο.5 στην κατάταξη στα 12άρια στην Ελλάδα, η οποία είχε βρεθεί πίσω με σετ στον πρώτο της αγώνα στο τουρνουά και έκτοτε έχει κερδίσει 6 σετ στη σειρά, θα αντιμετωπίσει αύριο την Ισραηλινή Daniel Baranes, για μια θέση στις "4" καλύτερες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots