Ένας ημιτελικός και ένας προημιτελικός για την Παναγιωτίδου

 
Ένας ημιτελικός και ένας προημιτελικός για την Παναγιωτίδου
tn team Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 - 5:58

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου σημείωσε πολύ καλές εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα στο Frederiksberg της Δανίας, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό και μέχρι τα προημιτελικά στο μονό.

Η Παναγιωτίδου πέτυχε δυο δύσκολες νίκες στο μονό, απέναντι στις Δανές Frederikke Alberte Pape με 2-6, 6-4, 6-4 και Cecilie Agerbek Fridthjof με 7-6 (3), 4-6, 6-3.

Προκρίθηκε έτσι στα προημιτελικά της διοργάνωσης της J60 κατηγορίας της ITF (πρώην J4), που φιλοξενείται στο Frederiksberg της Δανιάς. Εκεί ηττήθηκε από την επίσης Δανή Augusta Lucia Grau Kristensen, με 1-6, 4-6.

Στο διπλό, η 15χρονη αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στην κατάταξη των κοριτσιών U16 στη χώρα μας, συνεργάστηκε με τη Βελγίδα Ema Kovacevic.

Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τις Σουηδέζες Edit Cosmo και Fredrika Runstrom με 6-4, 7-6 (4), ενώ στα προημιτελικά κέρδισαν τις Δανές Freja Loevbjerg και Annelieke Saustrup Steenhuisen, με 7-5, 6-3.

Μετά από έναν πολύ κλειστό ημιτελικό, γνώρισαν την ήττα από δυο άλλες Δανές παίκτριες, τη Zoe Du Pasquier Jensen και την Agerbek Fridthjof, με 5-7, 6-3, 6-10.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots