Νίκη για την Κουκούλη στο Auray

 
Η Διόνη Κουκούλη
Η Διόνη Κουκούλη
tn team Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 23:19

Καλή αρχή πραγματοποίησε η Διόνη Κουκούλη στο Auray της Γαλλίας και στο δυνατό τουρνουά 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe που συμμετέχει. Στο Auray και ο Ράφα Παγώνης.

Η Κουκούλη έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο Open Super 12 Auray, κερδίζοντας την Πορτογαλίδα lucky loser Carmo Roleto Rodrigues με 7-5, 6-1.

Στον 2ο γύρο, η Διόνη θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Lina Bouchet, για μια θέση στην καλύτερη 16άδα της διοργάνωσης της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Στο Auray βρίσκεται και ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος θα παίξει απευθείας στον 2ο γύρο του ταμπλό των αγοριών, πραγματοποιώντας αύριο την πρεμιέρα του, απέναντι στον Αυστριακό Badis Selmi.

Σήμερα έπαιξε για το διπλό ο Ράφα, όπου μαζί με τον Ισπανό Rafa Garcia Domenech, γνώρισαν την ήττα από τους Nikita Berdin και Rogier Verbeet, με 6-2, 6-7 (4), 10-7.

Η Κουκούλη θα κάνει αύριο την πρεμιέρα της στα διπλά, όπου μαζί με την Καναδή Camille Michel θα αντιμετωπίσουν την Κροάτισσα Korana Barisic και τη Γιαπωνέζα Sakino Miyazawa, για μια θέση στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots