Μπήκαν στον 3ο γύρο στο Auray Κουκούλη και Παγώνης

 
Μπήκαν στον 3ο γύρο στο Auray Κουκούλη και Παγώνης
tn team Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023 - 21:20

Η Διόνη Κουκούλη και ο Ράφα Παγώνης προκρίθηκαν αμφότεροι στη φάση των "16" της δυνατής διοργάνωσης 1ης κατηγορίας της Tennis Europe στα 12άρια, που φιλοξενείται στο Auray της Γαλλίας.

Η Κουκούλη ζευγάρωσε τις νίκες της σήμερα στο κλαμπ του Aurey, σε μια πολύ καλή εμφάνιση, κατά την οποία επιβλήθηκε της Γαλλίδας Lina Bouchet με 6-3, 6-0.

Η αθλήτρια του Ο.Α. Βούλας, Νο.1 Ελληνίδα τενίστρια στην κατηγορία των 12 ετών, είχε κερδίσει χθες και την Πορτογαλίδα Carmo Roleto Rodrigues με 2-0 σετ (7-5, 6-1) και με τη σημερινή της νίκη μπήκε στις "16" καλύτερες της δυνατής διοργάνωσης της Γαλλίας.

Αύριο, θα αντιμετωπίσει την Milagros Helena Pastuszka από τον Καναδά, για μια θέση στα προημιτελικά.

Στους "16" καλύτερους του ταμπλό των αγοριών θα είναι και ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος κέρδισε τον Αυστριακό Badis Selmi στην πρεμιέρα του, με 6-4, 6-1.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.1 στα 12άρια στην Ελλάδα, είχε bye για τον 2ο γύρο και χάρη στη νίκη του θα είναι αύριο στον 3ο γύρο, αντιμετωπίζοντας τον Γάλλο Arthur Salafa, που προέρχεται από το ταμπλό των προκριματικών.

Σήμερα η Κουκούλη αγωνίστηκε και στο διπλό, όπου μαζί με την Καναδή Camille Michel ηττήθηκαν από την Κροάτισσα Korana Barisic και τη Γιαπωνέζα Sakino Miyazawa, με 6-1, 6-2, ολοκληρώνοντας την πορεία τους στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots