Ολοκλήρωσε την πορεία του στους "4" του Auray o Παγώνης (vid)

 
Ολοκλήρωσε την πορεία του στους "4" του Auray o Παγώνης (vid)
tn team Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 13:20

Ο Ράφα Παγώνης δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο Auray της Γαλλίας και ολοκλήρωσε την πολύ καλή του πορεία στο δυνατό τουρνουά της Tennis Europe στην ημιτελική φάση.

Στον σημερινό, πολύ δύσκολο αγώνα με τον Nikita Berdin, ο Ράφα Παγώνης ηττήθηκε με 6-0, 6-1, κι έτσι έμεινε εκτός τελικού στο Open Super 12 Auray, τουρνουά της 1ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

Τα τελευταία games της αναμέτρησης:

Ο Ράφα, Νο.1 στην Ελλάδα στα 12άρια, είχε πάρει bye για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου κέρδισε τον Αυστριακό Badis Selmi με 6-4, 6-1. Στη συνέχεια απέκλεισε για τον 3ο γύρο τον Γάλλο Arthur Salafa με 6-4, 6-2, ενώ στα προημιτελικά κέρδισε τον Πορτογάλο Francisco Sardinha με 6-4, 6-3, για να μπει στους "4" καλύτερους.

Ο Ράφα έπαιξε και στο διπλό, μαζί με τον Ισπανό Rafa Garcia Domenech, αλλά μετά από ένα πολύ κλειστό ματς στον 1ο γύρο είχε ηττηθεί και εκεί από τον Berdin και τον Ολλανδό συμπαίκτη του Rogier Verbeet, με 6-2, 6-7 (4), 10-7.

Στο τουρνουά του Auray αγωνίστηκε και η Διόνη Κουκούλη, η οποία επίσης είχε πολύ καλή παρουσία. Στα μονά, η Διόνη έφτασε μέχρι τη φάση των "16", χάρη στις νίκες της επί της Πορτογαλίδας Carmo Roleto Rodrigues με 7-5, 6-1 και επί της Γαλλίδας Lina Bouchet με 6-3, 6-0. Στον 3ο γύρο τη σταμάτησε η Καναδή Milagros Helena Pastuszka, που την κέρδισε με 6-0, 6-2.

Στο διπλό, η Διόνη έπαιξε μαζί με την Καναδή Camille Michel, με την οποία πήραν απευθείας την πρόκριση με bye για τον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκαν από την Κροάτισσα Korana Barisic και τη Γιαπωνέζα Sakino Miyazawa, με 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots