Στην τελική 8άδα στο Ρότερνταμ ο Παγώνης

 
Στην τελική 8άδα στο Ρότερνταμ ο Παγώνης
tn team Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2023 - 22:57

Ο Ράφα Παγώνης έκανε το 3 στα 3 στη φάση των ομίλων του FOCUS / ROBEY Open στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και προκρίθηκε στην καλύτερη 8άδα.

Μόλις 5 games έχασε στη φάση των ομίλων του FOCUS / ROBEY Open το τελευταίο τριήμερο ο Ράφα Παγώνης, που πήρε την 1η θέση του ομίλου του και την πρόκριση για την τελική φάση της διοργάνωσης της 2ης κατηγορίας στα 12άρια της Tennis Europe.

Τη Δευτέρα ο Ράφα επικράτησε του Γάλλου Nelson Rakotomahanina με 6-0, 6-1, ενώ την Τρίτη κέρδισε τον Βέλγο Jul Oostvogels με 6-3, 6-1. Σήμερα έκανε το 3 στα 3, κερδίζοντας τον Ελβετό Noah Honsberger με 6-0, 6-0.

Αύριο ο Παγώνης θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Kai Max Hodkinson, για μια θέση στην ημιτελική φάση της indoors διοργάνωσης του Ρότερνταμ.

Παράλληλα, ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.1 στην κατάταξη της Ελλάδας στα 12άρια, παίζει και στο διπλό, όπου βρίσκεται στα ημιτελικά. Συνεργάζεται με τον Γερμανό Luys Calin, με τον οποίο κέρδισαν στον 1ο γύρο τους Raphael Debelder και Enzo Gangi Garcia με 6-0, 6-2 και στα προημιτελικά τους Ολλανδούς Laurens Drijver και Julius Mondria, με 6-3, 6-0. Αύριο, Παγώνης και Calin θα αντιμετωπίσουν για τα ημιτελικά τους Βρετανούς Neo Hodkinson και Oskar Laskowski.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots