Πρωταθλητής ο Μεσσής στη Θεσσαλονίκη

 
Πρωταθλητής ο Μεσσής στη Θεσσαλονίκη
tn team Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 14:10

Ο Ανδρέας Μεσσής κατέκτησε τον τίτλο στα μονά της διεθνούς διοργάνωσης της Tennis Europe στα 16άρια που φιλοξενήθηκε στη Les Raquettes Tennis Academy της Θεσσαλονίκης.

Ο Μεσσής επιβλήθηκε στον σημερινό τελικό του Ρώσου Kirill Korolenko με 6-3, 6-4 και κατέκτησε τον τίτλο στο μονό των αγοριων, στο 16άρι τουρνουά της 3ης κατηγορίας της Tennis Europe που διοργάνωσε η Les Raquettes Tennis Academy.

Ο Μεσσής, Νο.2 στο ταμπλό, Νο.2 στην Ελλάδα στα 16άρια και Νο.51 στην Ευρώπη, έχασε μόνο ένα σετ στην πορεία του μέχρι τον τίτλο.

Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Βούλγαρο Boris Nachev με 6-4, 6-2, στον 2ο γύρο τον Νικόλα Ζάχο με 6-1, 6-3, στα προημιτελικά τον Τούρκο Doruk Calikoglu, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-2, 6-4, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε τον Άλκη Μιχαλακόπουλο, Νο.8 στο ταμπλό, με 7-5, 3-6, 6-0.

Αυτός ήταν ο 10ος τίτλος καριέρας σε διοργάνωση της Tennis Europe για τον αθλητή του Ο.Α. Φοίβος Λάρισας, 1ος στη χρονιά και 6ος στα μονά.

Και οι 4 τίτλοι πήγαν σε ελληνόπουλα, στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Σήμερα έγινε και ο τελικός του μονού κοριτσιών, όπου η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου κέρδισε τη Σέρβα Stela Dzimovic με 6-2, 6-3.

Χθες έγιναν οι τελικοί των διπλών, όπου στα κορίτσια κατέκτησαν τον τίτλο η Αλεξάνδρα και η Λυδία Παναγιωτίδου, ενώ στα αγόρια πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Άλκης Μιχαλακόπουλος και Στέφανος Πουρναρόπουλος.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots