Θετική παρουσία για την Ταρασιάδη στη Κροατία

 
Έλενα Ταρασιάδη
Έλενα Ταρασιάδη
tn team Κυριακή, 07 Μαϊος 2023 - 10:50

Θετική παρουσία είχε η Έλενα Ταρασιάδη στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο Cakovec της Κροατίας, καθώς έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο μονό και μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό.

Η Έλενα Ταρασιάδη είχε μια καλή εβδομάδα στο Cakovec της Κροατίας και στο χωμάτινο τουρνουά της 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα του Teniski Klub Franjo Puncec.

Στα μονά, η αθλήτρια του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης πέτυχε 3 νίκες και μπήκε στα προημιτελικά.

Συγκεκριμένα, κέρδισε τη Γερμανίδα Savanna Guengoer με 6-4, 6-2, την Κροάτισσα Nika Brkic με 6-1, 3-6, 10-0, καθώς και τη Σλοβάκα Vanesa Ferkova με 6-1, 6-2, για να πάρει την 1η θέση στο Group E και μια από τις 8 θέσεις των πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Στην πρώτη φάση των νοκ άουτ, δηλαδή στα προημιτελικά γνώρισε την ήττα παρά την καλή της προσπάθεια από την Ελβετίδα Gala Tesic, με 6-3, 6-2.

Και στο διπλό είχε καλή παρουσία η Ταρασιάδη, που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Μαζί με την Eda-Lara Sacirovic από τη Βοσνία, απέκλεισαν τις Marija Kordic και Katerina Petre με 6-3, 7-6 (8), καθώς και τις Pippa Cutugno και Chloe Kuijt με 6-1, 6-4.

Στην ημιτελική φάση, γνώρισαν την ήττα από τις Lilien Kubalova και Milena Panikova, με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots