Φιναλίστ η Κούσιου στην Άκκρα

 
Φιναλίστ η Κούσιου στην Άκκρα
tn team Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 9:34

Τη 2η θέση στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης της ITF στα 18άρια στην Άκκρα της Γκάνας κατέλαβε η Ελληνίδα τενίστρια, Θεοδώρα Κούσιου.

Η Κούσιου έφτασε μια νίκη μακριά από τον 2ο τίτλο της σε διεθνή διοργάνωση της ITF, καθώς έπαιξε στον τελικό του Tennis Foundation Ghana Open, μαζί με τη Βρετανίδα συμπαίκτριά της, Elizabeth Evans.

Οι δυο τους, απέκλεισαν στον 1ο γύρο της διοργάνωσης της J100 κατηγορίας της ITF τις Alexandra Bayuschenko και Olga Danilova (Κύπρος), με 7-6 (4), 7-6 (1).

Στη συνέχεια απέκλεισαν για τα προημιτελικά τις Joody Elkady (Αίγυπτος) και Nicole Lukesova (Τσεχία), Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 5-7, 10-3.

Άλλη μια καλή νίκη έκαναν στα ημιτελικά, όπου κέρδισαν τις Shana Martin Mao (Τανζανία) και Sisu-Makena Tomegah (Γκάνα), Νο.3 στο ταμπλό, με 6-4, 6-1.

Αφού κέρδισαν το Νο.2 και το Νο.3 του ταμπλό, οι Κούσιου και Evans έπαιξαν στον τελικό και με το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τις Αμερικανίδες Annika και Kristina Penickova, με 6-1, 6-0.

Η Κούσιου, η οποία κατέκτησε φέτος το J60 στην Πρέβεζα μαζί με την συμπαίκτριά της στην Collective Tennis School, Άρτεμη Ασλανισβίλι, διεκδίκησε τον 2ο τίτλο της σε ITF και μεγαλύτερο βάσει κατηγορίας τουρνουά.

Στο μονό του τουρνουά της Άκκρα, η Θεοδώρα έπαιξε στον 1ο γύρο κόντρα στην συμπαίκτριά της, Elizabeth Evans, από την οποία γνώρισε την ήττα με 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots