Φιναλίστ η Γρηγοριάδου στη Λάρνακα (pics)

 
Φιναλίστ η Γρηγοριάδου στη Λάρνακα (pics)
tn team Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 - 10:08

Η Αθηνά Γρηγοριάδου ήταν φιναλίστ στο διεθνές τουρνουά της ITF που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας αυτή την εβδομάδα.

Στον πρώτο της τελικό σε διεθνές διοργάνωση της ITF στα 18άρια αγωνίστηκε η Αθηνά Γρηγοριάδου, η οποία έδωσε μια πολύ καλή μάχη απέναντι στη Melis Rasim από τη Βουλγαρία, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.847 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors, γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 (5), 6-2.

Η 16χρονη αθλήτρια του Α.Ο.Α. Σταυρούπολης Ίφιτος, είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στη Λάρνακα και στο τουρνουά της Herodotou Tennis Academy, J30 κατηγορίας της ITF.

Στον 2ο γύρο, όπου έπαιξε απευθείας με bye ως Νο.6 στο ταμπλό (Νο.1325 στον κόσμο στα juniors), κέρδισε την Ολλανδέζα Isis Cato Van der Meer με 7-5, 6-1. Στη συνέχεια απέκλεισε την Ισραηλινή Shachar Schwartz χωρίς να χάσει game (6-0, 6-0) και μπήκε στα προημιτελικά. Εκεί επικράτησε της Σλοβένας Masa Viriant (Νο.4 ταμπλό) με 6-2, 2-6, 6-4, ενώ στα ημιτελικά κέρδισε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Πολωνή Oliwia Klimas, με 2-6, 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots