Τελικό στο Βελιγράδι ο Μεσσής

 
Τελικό στο Βελιγράδι ο Μεσσής
tn team Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 20:14

Ο Ανδρέας Μεσσής πέτυχε την 4η συνεχόμενη straight sets νίκη του σήμερα στο κλαμπ του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι και προκρίθηκε στον τελικό του Data-Driven Lab Open της ITF. Στο διπλό, πήρε τη 2η θέση μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο, ενώ στο μονό κοριτσιών ημιφιναλίστ ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου.

Μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του διπλού, ο Μεσσής προκρίθηκε και στον τελικό του μονού στο τουρνουά της J60 κατηγορίας της ITF που φιλοξενείται στο Βελιγράδι, καθώς κέρδισε σήμερα τον Ούγγρο Marcell Kovacs με 6-2, 6-3 για την ημιτελική φάση.

Ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για τον 16χρονο Έλληνα τενίστα, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.403 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, που δεν έχει χάσει ακόμα σετ στα indoor χωμάτινα γήπεδα του κλαμπ του Ερυθρού Αστέρα.

Αύριο θα αντιμετωπίσει έναν ακόμα παίκτη από την Ουγγαρία, τον Aron Janos Major, διεκδικώντας τον 3ο τίτλο της καριέρας του στα μονά σε διοργάνωση της ITF και 1ο σε τουρνουά της κατηγορίας J60.

Στο διπλό έπαιξε σήμερα στον τελικό, μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο, αλλά δεν τα κατάφεραν και πήραν τη δεύτερη θέση, καθώς ηττήθηκαν από τους Ιταλούς Alex Guidi και Riccardo Pasi με 6-4, 6-0.

Στα κορίτσια, η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ολοκλήρωσε σήμερα την πολύ καλή πορεία της, χάνοντας στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό, καθώς ηττήθηκε από τη Σέρβα Milica Popovski με 3-6, 7-6 (5), 6-4.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.442 στην παγκόσμια κατάταξη των κοριτσιών U18, έφτασε πάρα πολύ κοντά στη νίκη στο 2ο σετ, αλλά δεν έκλεισε το ματς και αυτό της στοίχισε, με την Popovski, Νο.4 στο ταμπλό, να κάνει τελικά την ανατροπή και να κλείνει έναν σερβικό τελικό με την Anastasija Cvetkovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots