Τίτλος για την Χατζηαβραάμ στη Λάρνακα

 
Τίτλος για την Χατζηαβραάμ στη Λάρνακα
tn team Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2024 - 11:44

Η Ελένη Χατζηαβραάμ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης της Herodotou Tennis Academy στη Λάρνακα.

Η Χατζηαβραάμ και η Λετονή συμπαίκτριά της, Aleksandra Rozkalne, κέρδισαν στον τελικό του TE U16 Herodotou Tennis Academy G2 τις Στελίνα Νούτσου και Αιμιλία Πάντου και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο τουρνουά της 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.

Ιδανικά ξεκίνησε η χρονιά για την αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλ. Καβάλας, που κατέκτησε τον 7ο τίτλο της στα 16άρια στα διπλά σε τουρνουά της Tennis Europe, 2ο συνεχόμενο στο τουρνουά της Herodotou Tennis Academy, όπου είχε κερδίσει και πέρσι. Συνολικά έχει 13 τίτλους στα διπλά σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε διοργανώσεις της Tennis Europe και έναν στα μονά.

Αυτή την εβδομάδα, Χατζηαβραάμ και Rozkalne είχαν χάσει το 1ο σετ που έπαιξαν, απέναντι στις Isabel Arabarco και Roneta Kacinskaite. Κέρδισαν αυτό το ματς με 6-7 (4), 7-6 (6), 10-1 και μετά δεν έχασαν άλλο σετ, κερδίζοντας στα προημιτελικά τις Ισραηλινές Daniel Blustein και Lior Javetz με 7-6 (1), 7-5, στα ημιτελικά τις Ρουμάνες Daria Bugaenco και Romina Hincu με 6-4, 7-6 (5) και στον τελικό τις Νούτσου και Πάντου με 6-1, 6-2.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί το τουρνουά της Herodotou Tennis Academy με τους υπόλοιπους τελικούς. Στο διπλό των αγοριών θα αγωνιστούν οι Ραφαήλ Γακόπουλος και Παναγιώτης Γραμματικάκης, που θα αντιμετωπίσουν τους Κύπριους Μάρκο Ιακωβίδη και Αχιλλέα Μακρή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots