Στον τελικό του Ρότερνταμ ο Παγώνης

 
Στον τελικό του Ρότερνταμ ο Παγώνης
tn team Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 17:04

Ο Ραφαήλ Παγώνης πέτυχε ακόμα μια πολύ καλή νίκη στη FOCUS Tennis Academy του Ρότερνταμ και προκρίθηκε στον 2ο διαδοχικό του τελικό σε τουρνουά της Tennis Europe.

Μετά από έναν ωραίο ημιτελικό, ο Παγώνης έκαμψε την αντίσταση του Ελβετού Sam Van De Langenberg, Νο.8 στο ταμπλό και Νo.153 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 4-6, 7-6 (5), 6-1.

Ήταν η 2η φορά που βρέθηκε πίσω με σετ στο τουρνουά του Ρότερνταμ ο Παγώνης, ο οποίος είχε αναμφίβολα τη δυσκολότερη επικράτησή του σήμερα, καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση για τον 2ο συνεχόμενο τελικό του σε τουρνουά της Tennis Europe.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ στο Άμστερνταμ, σε ακόμα ένα τουρνουά 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe. Ήταν ο 1ος τελικός σε 14άρι τουρνουά για τον αθλητή του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.2 στην Ελλάδα και Νο.98 στην Ευρώπη στα 14άρια, που έφτασε σήμερα τις 9 νίκες στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις του.

Η μόνη ήττα του ήταν στον τελικό του τουρνουά του Άμστερνταμ, όπου είχε κερδίσει το 1ο σετ αλλά εγκατέλειψε εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς του.

Στον τελικό του Ρότερνταμ, ο Παγώνης θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Joris Van Linde, Νο.1 στο ταμπλό και Νo.52 στην Ευρώπη στα 14άρια.

Στο διπλό ο Παγώνης ολοκλήρωσε σήμερα την πορεία του στα ημιτελικά, μαζί με τον Γερμανό συμπαίκτη του, Luys Calin. Οι δυο τους ηττήθηκαν από τον Van De Langenberg και τον επίσης Ελβετό Sandro Weber με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots