Φουλάρει για "νταμπλ" η Ασλανισβίλι!

 
Φουλάρει για "νταμπλ" η Ασλανισβίλι!
tn team Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 20:51

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι κέρδισε και τους δυο ημιτελικούς που έδωσε σήμερα στη Λεμεσό της Κύπρου και αύριο θα διεκδικήσει και τα δυο τρόπαια στο J100 τουρνουά της ITF.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.199 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, κέρδισε αρχικά μια τεράστια μάχη για τα ημιτελικά του μονού, απέναντι στη Ρωσίδα Daria Kuznetsova, με 6-7 (6), 6-2, 7-6 (2).

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την αθλήτρια της Collective Tennis School να είναι πιο δυνατή στο καθοστικό tie-break του 3ου σετ, όπου έχασε μόλις 2 πόντους.

Στον αυριανό τελικό, η Ασλανισβίλι θα αντιμετωπίσει την Πολωνή Anna Kmiecik, Νο.11 στο ταμπλό και Νο.355 στον κόσμο. Η Ελληνίδα παίκτρια θα διεκδικήσει τον σημαντικότερο τίτλο της σε ITF διοργάνωση, όπου έχει κερδίσει άλλους 2 τίτλους, στην κατηγορία J60, το 2023.

Όλα αυτά ενώ θα παίξει και στον τελικό του διπλού, μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. Οι δυο Ελληνίδες κέρδισαν τις Σουηδέζες Edit Cosmo και Fredrika Runstrom στα ημιτελικά με 6-3, 7-5 και πήραν την πρόκριση για τον αυριανό τελικό, όπου θα παίξουν με τις Βρετανίδες Hannah Read και Hannah Rylatt, Νο.1 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots