Διπλή πρόκριση και 4άδα ο Παγώνης

 
Διπλή πρόκριση και 4άδα ο Παγώνης
tn team Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 - 20:37

Δυο νίκες σε διάστημα λίγων ωρών πανηγύρισε ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς έναν ακόμα τίτλο σε διεθνή τουρνουά.

Ο Παγώνης χρειάστηκε να δώσει δυο αγώνες σήμερα καθώς το πρόγραμμα στο Bergantov Memorial είχε μείνει πίσω, τους κέρδισε όμως και τους δυο κι έτσι μπήκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης της 2ης κατηγορίας στα 14άρια της Tennis Europe, που φιλοξενείται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας.

Ο Έλληνας αθλητής, ο οποίος είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του τον Σλοβένο Aleksej Mulej με 6-3, 6-3, επικράτησε στο πρώτο του παιχνίδι σήμερα του Βέλγου Sava Grozdev με 6-2, 6-0, ενώ αργότερα κέρδισε και τον Ελβετό Sam Van de Langenberg, Νο.8 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Πήρε έτσι την πρόκριση για την ημιτελική φάση του χωμάτινου τουρνουά της Tennis Europe, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο είτε τον Ελβετό Colin Landry, Νο.4 στο ταμπλό, είτε τον Βέλγο Rune Hosten, Νο.5 στο ταμπλό.

Παράλληλα ο Παγώνης διεκδικεί τον τίτλο και στο διπλό, όπου μοιράζεται το Νο.1 του ταμπλό με τον Σλοβένο Max Lorincik. Οι δυο τους κέρδισαν 2 παιχνίδια χθες, τους Βελγους Lionel Hermans και Alexander Van San με 6-0, 6-3 και τους Ελβετούς Maxim Guerber και sam Van de Langenberg με 6-2, 6-2, για να προκριθούν στον τελικό. Αύριο θα παίξουν με τους Σλοβένους Jasa Pecovnik και Peter Skundric για τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots