Πρόκριση για την Εθνική αγοριών στα 16άρια

 
Πρόκριση για την Εθνική αγοριών στα 16άρια
O Άλκης Μιχαλακόπουλος και ο Οδυσσέας Γελαδάρης
tn team Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2024 - 0:12

Η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια U16 κέρδισε την Κύπρο με 3-0 και μπήκε στις "4" καλύτερες ομάδες του προκριματικού τουρνουά της Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!

Πολύ καλά τα πήγαν τα παιδιά της ελληνικής ομάδας στα 16άρια που βρίσκονται στο Latiano της Ιταλίας, διεκδικώντας το ένα από τα δυο μόλις εισιτήρια για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος European Summer Cups.

Ο Οδυσσέας Γελαδάρης κέρδισε εύκολα τον Αλέκο Τίμινη με 6-1, 6-0, ενώ τη νίκη πήρε και ο Ανδρέας Μεσσής, που έδωσε μεγάλη μάχη με τον Αχιλλέα Μακρή, επικρατώντας με 7-5, 7-6 (4).

Έτσι, η Ελλάδα "καθάρισε" το tie από τα μονά, ωστόσο κέρδισε και το διπλό, με τους Γελαδάρη και Άλκη Μιχαλακόπουλο να κερδίζουν τους Μάρκο Ιακωβίδη και Τίμινη με 6-2, 6-2.

Η νίκη αυτή στέλνει την Ελλάδα στις "4" καλύτερες ομάδες του προκριματικού τουρνουά της Ζώνης Γ', που φιλοξενείται στην Ιταλία.

Αύριο θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, που ισοδυναμεί και με πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η αποστολή ωστόσο είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς απέναντι θα είναι η πολύ ισχυρή Ρουμανία, κορυφαία ομάδα του ταμπλό, με δυο Top 10 Ευρώπης στο ρόστερ της και ένα από τα φαβορί και για τον τίτλο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots