Στη 16άδα της Αττάλειας η Σακελλαρίδη

 
Στη 16άδα της Αττάλειας η Σακελλαρίδη
Στη 16άδα της Αττάλειας η Σακελλαρίδη
tennisnews team Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 - 12:19

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά της στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας της Αττάλειας, που ανήκει στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων της ITF.

Η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται στα Futures της Τουρκίας με μεγάλη επιτυχία, κέρδισε μετά από 2 ώρες αγώνα την Λευκορωσίδα Katsiaryna Skachkova, με 6-4, 6-4.

Στο 1ο σετ η Σαπφώ απώλεσε ένα προβάδισμα με 5-1, αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία της και κέρδισε το κρίσιμο 10ο game, για να το κατακτήσει με 6-4. Με το ίδιο σκορ το πήρε και στο 2ο σετ, στο οποίο επίσης είχε χάσει πλεονέκτημα με break, από το 4-2 στο 4-4, αλλά πήρε τα δυο επόμενα πολύ κρίσιμα game και έβαλε τέλος στο ματς. 

Στον 2ο γύρο του τουρνουά της Αττάλειας, η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει είτε την Ουκρανή Marianna Zakarlyuk, Νο.6 στο ταμπλό, είτε κάποια από το ταμπλό των προκριματικών.

Στο τουρνουά των ανδρών της Αττάλειας, αγωνίστηκαν τα αδέρφια της Σαπφούς, οι Μιχάλης και Στέφανος Σακελλαρίδης, που αμφότεροι ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στον 1ο προκριματικό γύρο. Ο Μιχάλης γνώρισε την ήττα από τον Ιταλό Jonas Greif με 6-4, 6-1, ενώ ο Στέφανος από τον επίσης Ιταλό Alberto Bronzetti, με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots