Τίτλος στο διπλό, τελικός στο μονό για την Σαπφώ!

 
Τίτλος στο διπλό, τελικός στο μονό για την Σαπφώ!
Τίτλος στο διπλό, τελικός στο μονό για την Σαπφώ!
tennisnews team Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020 - 17:50

Η φανταστική εβδομάδα της Σαπφούς Σακελλαρίδη στην Αττάλεια συνεχίζεται! Η 16χρονη Σαπφώ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων, ενώ προκρίθηκε και στον τελικό του μονού, τον πρώτο της σε επαγγελματική διοργάνωση στο ITF Tour.

Ακόμα μια μέρα με διπλή επιτυχία ήταν η σημερινή για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη. Πρώτα, η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια, κέρδισε την Ιταλίδα Nicole Fossa Huergo με το εμφατικό 6-4, 6-2, για να προκριθεί στον πρώτο της τελικό στα μονά σε ITF διοργάνωση στην καριέρα της!

Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι η Σαπφώ, η οποία κέρδισε το πολύ κλειστό 1ο σετ χάρη σε ένα break που έκανε στο 10ο game. Στο 2ο σετ "ξέφυγε" από νωρίς, έφτασε να προηγείται με 4-1 και έκανε νέο break στο 8ο game, για να "κλειδώσει" τη νέα μεγάλη νίκη της στα χωμάτινα γήπεδα του Club Megasaray της Αττάλειας, σε 1 ώρα και 18 λεπτά αγώνα.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα παίκτρια πέτυχε ακόμα μια νίκη, στον τελικό του διπλού, εκεί όπου συνεργάζεται με την Κροάτισσα Oleksandra Oliynykova. Οι δυο τενίστριες επιβλήθηκαν των Vasilisa Aponasenko και Fossa Huergo με 6-2, 6-2 σε 67 λεπτά, για να κατακτήσουν τον πρώτο τους ITF τίτλο.

Αύριο θα ολοκληρωθεί αυτή η μαγική εβδομάδα για τη Σαπφώ, με τον τελικό του μονού, όπου θα διεκδικήσει το "double" και φυσικά τον πρώτο της τίτλο σε ατομικό επίπεδο, στο επαγγελματικό tour. Απέναντί της θα έχει την επίσης πολύ ταλαντούχα Zeynep Sonmez, που και εκείνη θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της, στα 17 της χρόνια. Η Sonmez είναι από την Τουρκία και βρίσκεται στο Νο.725 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και στο Νο.6 του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots