Νικήτρια σε τρίωρη μάχη η Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 20:29

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πάλεψε για 3 ώρες απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Miriam Bianca Bulgaru και κατάφερε να την κερδίσει στο tie-break του 3ου σετ, για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Lagos στην Πορτογαλία.

Η Παπαμιχαήλ επικράτησε της Bulgaru με 3-6, 6-3, 7-6 (1) έπειτα από 3 ώρες και 2 λεπτά έντονης μάχης, για να μπει στην καλύτερη 8άδα της δυνατής διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της πόλης Lagos στην Πορτογαλία.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό και στο Νο.210 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά την απώλεια του 1ου σετ, αλλά πήρε από νωρίς τον έλεγχο στο 2ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 3-1 και δεν επέτρεψε στη Ρουμάνα παίκτρια να την ισοφαρίσει.

Πολύ κλειστό ήταν και 3ο σετ, στο οποίο οι δυο παίκτριες πήγαν χέρι-χέρι ως το τέλος και η Δέσποινα χρειάστηκε να σερβίρει για την παραμονή της στο τουρνουά, στο 4-5. Λίγο μετά προηγήθηκε με break για το 6-5, αλλά υπέστη νέο break και οδηγήθηκε στο tie-break, όπου παρόλα αυτά ήταν αλάνθαστη και κυριάρχησε, για να επιβληθεί με 7-1.

Στα προημιτελικά της hardcourt διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει τη Βρετανίδα Naiktha Bains, που είναι 23 ετών και βρίσκεται στο Νο.264 του κόσμου, ενώ έχει περάσει και από το Νο.199. Η Bains κέρδισε την Irina Khromacheva κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, με 6-1, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots