Πρωταθλήτρια η Σακελλαρίδη στο Καστεγιόν

 
Πρωταθλήτρια η Σακελλαρίδη στο Καστεγιόν
tn team Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2021 - 11:25

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Καστεγιόν της Ισπανίας.

Η Σακελλαρίδη και η συμπαίκτριά της από την Πορτογαλία, Ines Murta, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο W15 Club de Tenis Castellon της ITF.

Στον τελικό κέρδισαν την Ισπανίδα Alba Carillo Marin και τη Γερμανίδα Emily Seibold, Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, με 6-4, 6-4.

Η Σακελλαρίδη και η Murta είχαν πάρει bye για τα προημιτελικά, όπου κέρδιζαν την Ινδή Sathwika Sama και την Αργεντινή Josefina Zehnder με 6-3, 4-2, όταν οι τελευταίες εγκατέλειψαν. Στα ημιτελικά κέρδισαν τη Σλοβάκα Bianca Behulova και την Ιρλανδή Celine Simunyu με 7-5, 6-0, δεν έχασαν δηλαδή κανένα σετ όλη την εβδομάδα.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος στην καριέρα της 18χρονης Ελληνίδας, που είχε κατακτήσει και το τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας το 2020, μαζί με την Oleksandra Oliynykova.

Η Σακελλαρίδη έπαιξε και στο μονό της χωμάτινης διοργάνωσης του Καστεγιόν, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Κέρδισε τη Σλοβάκα Bianca Behulova με 7-5, 6-3 και την Ισπανίδα Esther Lopez Alcaraz με 6-1, 6-3, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τη Σέρβα Mihaela Djakovic με 6-1, 1-6, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots