Σε τροχιά δυο τίτλων η Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - 15:58

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκε στα ημιτελικά του μονού και στον τελικό του διπλού, στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της Γκίζας στην Αίγυπτο.

Συνεχίζει τη φανταστική της εβδομάδα την Γκίζα η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία πέτυχε διπλή πρόκριση σήμερα στα hardcourts του Zed Club.

Πρώτα έπαιξε στα προημιτελικά του μονού, όπου κέρδισε την Γιαπωνέζα Lisa-Marie Rioux, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4, έπειτα από 1 ώρα και 53 λεπτά αγώνα.

Στο 1ο σετ η Σαπφώ απώλεσε ένα προβάδισμα με 4-0 και με 5-2, με την Rioux να πλησιάζει στο 5-4, 0-15. Η 18χρονη Ελληνίδα όμως κέρδισε τους 4 επόμενους πόντους, έκανε νέο break και πήρε το 1ο σετ με 6-4.

Στο 2ο σετ η Σαπφώ βρέθηκε πίσω με 1-4, κατάφερε όμως να κερδίσει 5 games στη σειρά και να "σφραγίσει" την πολύ σημαντική νίκη της, λίγο πριν συμπληρωθούν 2 ώρες αγώνα.

Αργότερα η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια, Νο.1 στο ταμπλό του μονού και Νο.604 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, έπαιξε και στα ημιτελικά του διπλού, όπου συνεργάζεται με την Ρωσίδα Maria Sholokhova. Κέρδισαν τις Γαλλίδες Astrid Cirotte και Selena Janicijevic, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-0, 7-5.

Η Σαπφώ είχε κερδίσει τον τίτλο στο διπλό την προηγούμενη εβδομάδα στην Γκίζα και θα διεκδικήσει τον 2ο διαδοχικό ITF Pro τίτλο της αύριο, απέναντι στιςΝο.2 του ταμπλό, Fatma Al Nabhani και Jasmijn Gimbrere.

Επίσης θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του μονού, απέναντι στην συμπαίκτριά της, Maria Sholokhova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots