Νέος τίτλος για τη Σακελλαρίδη στην Γκίζα

 
Νέος τίτλος για τη Σακελλαρίδη στην Γκίζα
tn team Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 - 22:19

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη κατέκτησε τον 2ο τίτλο της στις 3 τελευταίες εβδομάδες στην Γκίζα της Αιγύπτου, ξανά με συμπαίκτρια την Κινέζα Youmi Zhuoma.

Το 2 στα 2 έκαναν Σακελλαρίδη και Zhuoma, που κέρδισαν στον σημερινό τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Γκίζας τις κορυφαίες του ταμπλό, την Ολλανδή Jasmijn Gimbrere και τη Γιαπωνέζα Lisa-Marie Rioux, με 7-5, 6-3.

Η Σακελλαρίδη είχε 3 φανταστικές εβδομάδες στην Γκίζα μέχρι στιγμής, κερδίζοντας 2 τίτλους και παίζοντας σε έναν τελικό στα διπλά. Με συμπαίκτρια την Zhuoma έμεινε αήττητη σε 7 αναμετρήσεις, ενώ με την Ρωσία Maria Sholokhova είχαν φτάσει ως τον τελικό και είχαν χάσει τον τίτλο στο super tie-break την προηγούμενη εβδομάδα.

Στα μονά είχε φτάσει την 1η εβδομάδα μέχρι τα προημιτελικά, ενώ τη 2η και την 3η εβδομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό.

Πριν κατακτήσει τον τίτλο στο διπλό σήμερα, έπαιξε στον τελικό του μονού, όπου γνώρισε την ήττα από την Gimbrere με 6-0, 6-3.

Χθες η 18χρονη Ελληνίδα είχε μια γεμάτη μέρα, καθώς κέρδισε δυο αγώνες στα μονά. Πρώτα επικράτησε της Σλοβάκας Barbora Matusova στον εξ αναβολής προημιτελικό με 7-5, 7-6 (1), ενώ αργότερα έδωσε ακόμα ένα πολύ δύσκολο ματς με την Γαλλίδα Selena Janicijevic για τα ημιτελικά, κερδίζοντάς το και αυτό, με 7-6 (5), 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots