Φιναλίστ η Σακελλαρίδη στην Αττάλεια

 
Φιναλίστ η Σακελλαρίδη στην Αττάλεια
tn team Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 - 15:37

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έφτασε μέχρι τον τελικό στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει και τον τίτλο, μαζί με τη συμπαίκτριά της, Anastasia Zolotareva.

Η Σακελλαρίδη και η Zolotareva είχαν μια πολύ καλή εβδομάδα στην Αττάλεια, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στο ξεκίνημά τους στη χωμάτινη διοργάνωση, κέρδισαν τη Βουλγάρα Julia Stamatova και τη Σλοβάκα Ingrid Vojcinakova, με 6-2, 6-3. Στη συνέχεια απέκλεισαν τις Νο.2 στο ταμπλό Ρουμάνες Ilona Georgiana Ghioroaie και Andreea Prisacariu για τα προημιτελικά, με 7-5, 6-1.

Χθες έπαιξαν για τα ημιτελικά με την Ιταλίδα Irene Lavino και την Ισπανίδα Rosa Vicens Mas και μετά από ένα κλειστό παιχνίδι κατάφεραν να επικρατήσουν με 6-4, 6-7 (5), 10-7.

Την ίδια μέρα αντιμετώπισαν και τις κορυφαίες του ταμπλό, τις Τσέχες Miriam Kolodziejova και Jesika Maleckova, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-2, 6-4.

Η Σακελλαρίδη, η οποία έχει κατακτήσει 4 τίτλους στα διπλά σε ITF Pro διοργανώσεις, στα μονά της διοργάνωσης έφτασε μέχρι τις "16", καθώς κέρδισε την Ισπανίδα Guiomar Maristany Zuleta De Reales με 6-3, 6-2, ηττήθηκε όμως στη συνέχεια από τη Γιαπωνέζα Naho Sato με 4-6, 4-6.

Αυτή την εβδομάδα θα αγωνιστεί στο δυνατό τουρνουά 25.000 δολαρίων της Αττάλειας, που φιλοξενείται στις ίδιες εγκαταστάσεις, στη MegaSaray Tennis Academy, ξεκινώντας σήμερα την προσπάθειά της από τα προκριματικά, ενάντια στην Gergana Topalova από τη Βουλγαρία, Νο.531 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots